رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب خبر داد:

انجام ۲۰۳۴ بازدید بهداشتی دامپزشکی در میاندوآب

  • کد خبر : 342028
  • 10 اکتبر 2026 - 1:32
انجام ۲۰۳۴ بازدید بهداشتی دامپزشکی در میاندوآب
رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب گفت: از ابتدای امسال ۲ هزار و ۳۴ مورد عملیات نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز فرآورده‌های خام دامی در این شهرستان انجام‌گرفته است.

مهدی فتاحی در گفتگو با خبرنگارگروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: نظارت بر بهداشت عمومی و فرآورده‌های خام دامی یکی از حوزه‌های کاری شبکه دامپزشکی است که در این راستا واحد نظارت بر بهداشت عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

 رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب با اشاره به نظارت و کنترل در واحدهای تولید، حمل‌ونقل نگهداری و عرضه مواد خام دامی، افزود: نظارت‌های اداره دامپزشکی شهرستان شامل بازرسی ارگانولپتیکی، نمونه‌برداری و انجام آزمایش‌های میکروبی، شیمیایی و کیفی از فراورده‌های دامی بوده که انجام می‌شود.

 وی گفت: در این راستا در شش ماهه نخست امسال 2 هزار و 34 مورد عملیات نظارت و کنترل بهداشتی بر مراکز فرآورده‌های خام دامی در سطح شهرستان میاندوآب انجام‌گرفته است.

 رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب با تأکید بر اینکه بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، عرضه و توزیع مواد خام دامی نیز انجام و نمونه‌برداری در راستای کنترل کیفیت محصولات خام دامی انجام می‌گیرد، تصریح کرد: در صورت مشاهده تخلف، علاوه بر ضبط و معدوم‌سازی مواد کشف شده؛ پرونده تخلف بهداشتی نیز تشکیل و به مراکز قضایی ارجاع داده شده است.

رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب هم چنین با بیان اینکه اکیپ‌های نظارتی شبکه دامپزشکی همواره در سطح شهرستان فعال بوده و ضمن افزایش بازدیدها از اماکن غیرمجاز کشتار دام، با متخلفین طبق قانون برخورد می‌شود، گفت: در صورت مشاهده هر گونه گوشت مشکوک در سطح مراکز عرضه و طبخ، بازرسین شبکه دامپزشکی، اقدام لازم را در راستای توقیف، ضبط و نمونه‌برداری به‌منظور تشخیص نوع گوشت انجام می‌دهند.

 فتاحی تصریح کرد: از شهروندان عزیز خواهشمندیم در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک، موضوع را به‌صورت حضوری و یا از طریق شماره تماس‌های ۴۵۲۲۸۲۶۰ و ۴۵۲۲۴۵۲۲ با شبکه دامپزشکی در جریان بگذارند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=342028

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
انجام ۲۰۳۴ بازدید بهداشتی دامپزشکی در میاندوآب

انجام ۲۰۳۴ بازدید بهداشتی دامپزشکی در میاندوآب

10 اکتبر 2026 - 1:32
ترکیه و پاکستان در باتلاق نیابتی غرب

ترکیه و پاکستان در باتلاق نیابتی غرب

10 اکتبر 2026 - 0:10
توزیع ۶۵۰ تن کود شیمیایی در میاندوآب

توزیع ۶۵۰ تن کود شیمیایی در میاندوآب

08 اکتبر 2026 - 8:11
صدور آنی ۱۶ هزار کارت سوخت در جنوب آذربایجان‌غربی

صدور آنی ۱۶ هزار کارت سوخت در جنوب آذربایجان‌غربی

08 اکتبر 2026 - 7:28
راه‌اندازی خانه‌موزه شهیدان باکری در میاندوآب

راه‌اندازی خانه‌موزه شهیدان باکری در میاندوآب

07 اکتبر 2026 - 5:44
نمایش دستاوردهای بسیج میاندوآب در نمایشگاه اسوه

نمایش دستاوردهای بسیج میاندوآب در نمایشگاه اسوه

07 اکتبر 2026 - 5:40
دستگیری شکارچی متخلف پیش از شکار در میاندوآب

دستگیری شکارچی متخلف پیش از شکار در میاندوآب

07 اکتبر 2026 - 1:44
آزادی یک زندانی با حمایت خیر نیک‌اندیش در میاندوآب

آزادی یک زندانی با حمایت خیر نیک‌اندیش در میاندوآب

07 اکتبر 2026 - 0:30
آزادی یک زندانی با حمایت خیر نیک‌اندیش

آزادی یک زندانی با حمایت خیر نیک‌اندیش

03 اکتبر 2026 - 0:36
وحدت و حضور در میدان، راه شکست دشمن

وحدت و حضور در میدان، راه شکست دشمن

02 اکتبر 2026 - 14:28
1

واکنش ها به انتخاب شهردار جدید میاندوآب/ موافقان و مخالفان چه می گویند؟

2

دستگیری سارق مسلح در میاندوآب در کمتر از 24 ساعت

3

اصغری پور سرپرست شهرداری میاندوآب ماند/ انتخاب شهردار جدید به هفته آینده موکول شد

4

لزوم ساماندهی ورودی های شهری میاندوآب

5

اسماعیلیان، سکاندار هلال احمر میاندوآب شد + تصاویر

دسته‌ها