تاریخ : یکشنبه, ۲ دی , ۱۴۰۳ Sunday, 22 December , 2024
رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی مطرح کرد:

پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری با آگاه‌سازی فرزندان

  • کد خبر : 317205
  • 16 اسفند 1402 - 11:03
پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری با آگاه‌سازی فرزندان
رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: والدین کودکان خود را از خطرات مواد منفجره و محترقه که تهدید جدی برای سلامتی آنان است، آگاه کنند.

به گزارش خبرنگاره گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، فرزین رضازاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «حرف‌رک»، با اشاره به حوادث چهارشنبه‌سوری در استان و تلفات و مصدومان ناشی از این حوادث، اظهار داشت: در سال‌های اخیر مراسم سنتی چهارشنبه‌سوری تبدیل به بازی‌های خطرناک با مواد منفجره و محترقه و تهدیدی جدی برای سلامتی افراد به ویژه کودکان و نوجوانان شده است.

وی با اشاره به اینکه، امسال چهارشنبه‌سوری نیامده پنج قربانی در استان گرفته است، تصریح کرد: کودکان اغلب ترقه و مواد آتش‌زا را در نقاط غیرقابل دید مثل انباری، زیرزمین یا در داخل کمد و کیف خود مخفی می‌کنند، بنابراین در این روزها حتی‌الامکان درب این محل‌ها را قفل کرده و وسایل شخصی فرزندانتان را مورد بازرسی قرار دهید.

رئیس اورژانس پیش‌ بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی با بیان اینکه در این روزها برای حفظ سلامت فرزندان خود باید نظارت بیشتری بر آنها اعمال شود، خاطرنشان کرد: در صورت نگهداری موادمحترقه حتی کم‌خطر و استاندارد حتماً باید آن را در جای خشک و خنک نگهداری کرد.

وی تاکید کرد: قطعی انگشت، کوری چشم، آسیب کلی صورت، قطع دست از جمله پیامدهای حوادث چهارشنبه آخر سال در سال‌های قبل بوده است بنابراین جوانان و نوجوانان نباید با اشتباهات خود، اندوه و ماتم را جایگزین شادی آغاز سال نو کنند.

رضازاده عنوان کرد: مواد محترقه نباید به سمت افراد دیگر پرتاب شود و اینکه این مواد در ظروف شیشه‌ای یا فلزی قرار نگیرند، زیرا در صورت انفجار ذرات شیشه یا فلز به اطراف پرتاب شده و سبب صدمات و خطرات جانی خواهد شد.

وی اضافه کرد: باید از آتش زدن لاستیک، کارتن خالی و امثال آن در واحدهای مسکونی، معابر، کوچه و خیابان خودداری کرد و از پرتاب کردن ظروف تحت فشار از جمله کپسول، اسپری، حشره‌کش‌ها و غیره در آتش خودداری کرد؛ همچنین نباید بقایای مواد آتش‌زا را به سرعت جمع کنید و حداقل ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر شود و سپس آنها را در یک سطل آب بریزید و در ادامه این بقایا را دور بیندازید.

رضازاده با اشاره به اینکه شماره تلفن ۱۵۵ اورژانس، ۱۲۵ آتش نشانی و ۱۱۰ پلیس را به خاطر داشته باشیم تا در هنگام حوادث اطلاع‌رسانی و اقدام به موقع انجام شود، ادامه داد: نکته مهم در برخورد با حوادث آتش‌سوزی و انفجار، حفظ خونسردی اطرافیان است؛ در عین حال در مورد مصدومی که در صحنه هست از مواد غیربهداشتی بر روی سوختگی استفاده نکنیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=317205

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.