علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: امسال 24 هزار و 161 هکتار از اراضی زراعی شهرستان میاندوآب به کشت محصول گندم اختصاص یافته است که از این میزان 13 هزار و 371 هکتار مربوط به گندم دیم و 10 هزار و 790 هکتار مربوط به گندم آبی است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: پیش بینی می شود امسال بیش از ۵۰ هزار تن گندم از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان میاندوآب برداشت شود.
وی گفت: بمنظور جلوگیری از تاخیر در پرداخت مطالبات گندمکاران، مراکز خرید گندم موظفند روزانه چک لیست مربوط به گندم تحویلی را به همراه مشخصات کشاورزان تهیه و در اسرع وقت در اختیار بانک کشاورزی قرار دهند تا به موقع منابع نقدینگی مورد نیاز جهت خرید تضمینی گندم تامین شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با بیان اینکه خرید گندم تنها از طریق سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی انجام خواهد شد، اظهار کرد: پنج مرکز خرید شامل:(مراکز روستاهای اسماعیل کندی، گوگ تپه، حاج حسن، سیلوی بادبند چهاربرج و کارخانه آرد طراوت) برای تحویل گندم و مرکز خرید سیمینه واقع در روستای گوگ تپه برای تحویل کلزا در نظر گرفته شده است و خروج گندم از استان ممنوع بوده و منوط به اخذ مجوز از اداره غله می باشد.
انتهای پیام/