صدور ۱۰۰۳ گواهینامه مهارت فنی و حرفه ای در میاندوآب
۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۸:۴۲
شناسه : 295405
11
از ابتدای امسال؛ رئیس مرکز فنی و حرفه ای میاندوآب افزود: امسال تاکنون 82 هزار و 387 نفر ساعت در مرکز فنی و حرفه ای میاندوآب کلاس آموزشی فنی و حرفه ای برگزار و برای  یک هزار و سه نفر گواهینامه مهارت صادر شده است.
پ
پ

به گزارش زرین خبر،

حسین زمانی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: امسال برای ۷۷۲ نفر، ۸۲ هزار و ۳۸۷ نفر ساعت آموزش در مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب کلاس به تعداد ۵۸ دوره برگزار شده‌است.

وی با اشاره‌ به وجود تفاهم‌نامه با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب، اضافه کرد: برای اپراتورهای جایگاه‌های سی‌ان‌جی دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود و بدون حضور در این دوره حق فعالیت در آنها را ندارند.

وی همچنین با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزش فنی و حرفه‌ای در مدارس میاندوآب ادامه داد: با اداره گاز شهرستان قرارداد همکاری داریم که به واسطه آن برای همه ماموران کنتور خوان دوره‌های آموزشی برگزار می‌شود.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ با بیان اینکه در حوزه علمیه برادران هم کلاس‌های کامپیوتر برگزار می‌شود، اظهار داشت: در مراکز نظامی این شهرستان ۱۴ کلاس درس برای ۹۴ نفر برگزار شده‌است.

زمانی بیان کرد: طی سال‌جاری برای ۲۲۱ نفر از هنرجویان نیز که داوطلبانه به مرکز مراجعه کرده‌اند، دوره برگزار شده‌است.

وی با بیان اینکه در محیط کار واقعی برای ۳۵ دوره برگزار شده‌است، گفت: محیط کار واقعی به منزله آن است که به علت نبود امکانات در مرکز، هنرجویان در کارگاه‌های مختلف (تراشکاری و جوشکاری) دوره‌ها را گذرانده و در پایان پس از برگزاری آزمون به آنان گواهینامه صادر شده است.

وی اضافه کرد: همچنین امسال در اداره زندان میاندوآب‌ برای ۳۱۱ نفر از زندانیان دوره‌های مهارت آموزی به صورت رایگان برگزار شده و افراد شرکت کننده ضمن برخورداری از حمایت‌هایی نظیر استفاده از مرخصی، پس از پایان دوره حبس از تسهیلات بانکی بهره‌مند می‌شوند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ گفت: همچنین در پی تفاهم‌نامه با نهادهای حمایتی، مددجویان آنها در دوره‌ها شرکت می‌کنند که پس از دریافت گواهینامه از فنی و حرفه‌ای با برخورداری از تسهیلات اشتغالزایی از چرخه امداد خارج می‌شوند.

زمانی اظهار داشت: در جریان سفر رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به میاندوآب طی سال گذشته، این شهرستان به عنوان پایلوت برای تعمیر تراکتور در کشور انتخاب شد که اکنون با تراکتورسازی ارومیه بابت اختصاص امکانات لازم، تفاهم نامه همکاری منعقد شده تا هنرجویان دوره‌های آموزشی تعمیر تراکتور را در میاندوآب بگذرانند.

وی با بیان اینکه مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ از نظر امکانات مورد تأیید و پسند سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور قرار دارد، افزود: همچنین مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ چند سال متوالی عنوان مرکز برتر و نمونه از نظر برگزاری دوره‌های آموزشی که فراتر از تعهد خود به میزان ۳۰ درصد است در آذربایجان غربی را کسب می‌کند.

وی اضافه کرد: ۸۰ درصد فعالان در رشته‌های فنی در بازار کار میاندوآب از جمله تاسیسات، برق و مکانیک در میاندوآب بدون استثنا دوره‌های آموزشی را در مرکز فنی و حرفه‌ای گذرانده‌اند.

وی با اشاره به آثار منفی کرونا بر فعالیت مراکز آموزش آزاد فنی و حرفه‌ای گفت: هم‌اکنون بیشتر آموزشگاه‌ها راکد بوده و در پرداخت اجاره محل خود با مشکل مواجه هستند و بیشتر آنان برای دریافت تسهیلات کرونایی به بانک‌ها معرفی شدند.

وی افزود: همچنین باشیوع کرونا، آموزشگاه‌های آزاد فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ در سطح کشور اولین مرکز در تولید ماسک و تجهیزات پزشکی بودند و حتی در اوایل بیشتر این تجهیزات به صورت رایگان به بیمارستان‌ها اهدا می‌شد.

وی برگزاری دوره‌های آموزشی به‌منظور ترویج کشت محصولات کم‌ آب‌بر نظیر زعفران در روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه به عنوان معیشت جایگزین کشاورزی را از دیگر فعالیت‌های این مرکز برشمرد و گفت: یکی از اهداف مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای آموزش بیکاران و ایجاد زمینه اشتغال آنان است به طوری که هر سال در رشته‌های مختلف مانند تعمیر خودرو، تاسیسات و برق ساختمانی چندین نفر وارد بازار کار می شوند.

رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای میاندوآب با اشاره به اینکه برگزاری کلاس‌های فنی و حرفه‌ای برای گروه‌های هدف، گفت: کارجویان بیکار، شاغلان بنگاه‌های اقتصادی، اتحادیه ها و اصناف، دانشجویان و فارغ التحصیلان، سربازان وظیفه، ساکنان مناطق محروم، گروه‌های در معرض آسیب، زنان خانه دار، افراد دارای معلولیت، روستائیان و عشایر گروه‌های هدف آموزش فنی و حرفه ای هستند.

زمانی افزود: دوره‌های آموزشی و مهارت آموزشی در رشته‌های برق ساختمان و صنعتی، تعمیر اتومبیل‌های سواری و جوشکاری، تعمیرکار برق خودرو، تعمیر پکیج و آبگرمکن دیواری، برق ساختمان، باغبانی، مکانیک‌ تراکتور و تیلر، صنایع دستی، الکترونیک و کشاورزی برگزار می شود.

وی آموزش های فنی و حرفه ای را به عنوان یک استراتژی مهم در زمینه ایجاد اشتغال و توسعه پایدار دانست و افزود: از سوی دیگر نیز آموزش نظری و کار عملی سبب پرورش نیروی انسانی خلاق و فعال در جامعه می شود.

انتهای پیام/

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.