تاریخ : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025

بهره برداری از ۳۶  طرح عمرانی و خدماتی در میاندوآب آغاز شد

  • کد خبر : 289849
  • 02 شهریور 1399 - 17:14
بهره برداری از ۳۶  طرح عمرانی و خدماتی در میاندوآب آغاز شد

همزمان با هفته دولت، ۳۶ طرح عمرانی و خدماتی در میاندوآب با حضور مسئولان به بهره برداری رسید.

به گزارش زرین خبر، در دومین روز از هفته در شهرستان میاندوآب ۱۲ پروژه توزیع برق با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد و ۷۸۱میلیون ریال از منابع جاری شرکت توزیع برق آذربایجان غربی افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

از مهمترین پروژه های توزیع برق در شهرستان میاندوآب تامین برق مجتمع مسکونی ۳۲۰واحدی فرهنگیان و احداث خط۲۰کیلو ولت هوایی فاز یک ناحیه صنعتی چهاربرج می توان نام برد.

هم چنین امروز باحضور فرماندار، سرپرست شهرداری و جمعی از اعضای شورای شهر میاندوآب طرح‌های عمران شهرداری شامل روکش آسفالت بزرگراه ولایت، کمربندی جنوبی، پوشش بتنی کانال‌های سطح شهر و دیوار چینی ۲ کانال وکیل‌کندی و بشیرخان کندی با صرف هزینه ای بالغ بر۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

افتتاح  ۱۳ پروژه مخابراتی دیگر پروژه ای بود که امروز با حضور مسئولان به بهره برداری رسید.

این پروژه ها شامل نصب و راه اندازی تکنولوژی اینترنت 4G، توسعه شبکه FTTH  و توسعه شبکه فیبر نوری، اینترنت خانگی تلفن ثابت در سطح شهر میاندوآب و ۱۰ روستای شهرستان با  صرف اعتباری بالغ بر ۴۸میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال افتتاح شدند.

امروز هم چنین دوازدهمین جایگاه سوخت CNG شهرستان میاندوآب در دومین روز از ایام گرامیداشت هفته دولت به بهره برداری رسید.

این جایگاه در سه سکوی ۶ نازله و با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال با سرمایه گذاری بخش خصوصی آماده بهره برداری شده است.

در دومین روز از هفته دولت در شهرستان میاندوآب ۹ طرح  آبیاری نوین شامل ۶پروژه ی سیستم آبیاری بارانی، ۳ پروژه سیستم آبیاری کم فشار و یک پروژه آبیاری قطره ای با صرف هزینه ای بالغ بر سه میلیارد و ۷۸۰ میلیون ریال  در ۲۳ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان مورد بهره برداری قرار گرفت که با  بهره برداری از این طرح ها زمینه اشتغالزایی برای ۱۰ نفر به طور مستقیم فراهم شد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=289849

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.