تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب:

میاندوآب باید مقصد خرید مسافران باشد نه محل گذر

  • کد خبر : 304823
  • 28 دی 1401 - 14:10
میاندوآب باید مقصد خرید مسافران باشد نه محل گذر
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب گفت: هیأت رییسه جدید اتاق اصناف با انسجام، اتحاد و همدلی با بازاریان و صنوف قیمت در بازار را به نحوی کنترل کنند که میاندوآب مقصد سفر و خرید برای مسافران باشد نه محل گذر.

به گزارش گروه اقتصادی زرین خبر، علی پیام در دیدار با اعضای هیأت رییسه جدید اتاق اصناف با تاکید بر مردم‌داری مدیران دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی تنها مدیرانی موفق خواهند بود که با رعایت اصل مردم‌داری با هدف خدمت به مردم کار کنند.

معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب با اشاره به عدم رضایت مردم از قیمت کالاها در این شهرستان، افزود: کم کاری های گذشته باعث شده تا قیمت کالا و خدمات در میاندوآب مورد رضایت مردم نباشد.

وی گفت: انتظار داریم هیأت رییسه جدید اتاق اصناف با انسجام، اتحاد و همدلی با بازاریان و رعایت انصاف به گونه ای قیمت ها را کنترل کند که میاندوآب مقصد سفر و خرید برای مردم شهرهای همجوار باشد نه محل گذر.

پیام با اشاره به اهمیت ساماندهی و ایجاد بانک اطلاعاتی اصناف در میاندوآب، تصریح کرد: واحد‌های فاقد پروانه کسب و بساط دستفروشان باعث کاهش فروش و درآمد واحد‌های صنفی قانونمند می شود لذا انتظار داریم اتاق اصناف علاوه بر نظارت مستمر، دقیق و برخورد قانونی با اصناف فاقد پروانه کسب همکاری لازم  نیز با شهرداری برای جمع آوری و ساماندهی دستفروشان در بازارهای روز را داشته باشد.

فرماندار ویژه میاندوآب در ادامه به عزم دولت برای رفع مشکلات مردم اشاره و اظهار کرد: تنها مدیرانی در بدنه دولت توفیق خدمت به مردم را خواهند داشت که هدفشان خدمت به مردم باشد، کسانی که با اهداف تبلیغاتی، نمایشی و یا خدمتگزاری به شخص یا جناح خاصی کار می کنند جایی در بدنه دولت نخواهند داشت .

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=304823

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.