تاریخ : چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025

مسئولان باید از مردم عذرخواهی کنند/ مدیریت جهادی شرط تحقق رونق تولید است/ وزرایی که در آستانه انتخابات میاندوآب می آمدید، دوباره بیایید، چرا که حرف ها داریم

  • کد خبر : 281049
  • 13 اردیبهشت 1398 - 14:46
مسئولان باید از مردم عذرخواهی کنند/ مدیریت جهادی شرط تحقق رونق تولید است/ وزرایی که در آستانه انتخابات میاندوآب می آمدید، دوباره بیایید، چرا که حرف ها داریم

امام جمعه میاندوآب گفت: لااقل جرات عذرخواهی از مردم را داشته باشید و از مردم نسبت به این روز به روز قیمت ها افزایش می یابد، عذرخواهی کنید.

به گزارش زرین خبر،  حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به فرصت های کشور برای تحقق رونق تولید، اظهار کرد: ظرفیت های اقتصادی کشور یکی از شاخصه های مهم برای تحقق رونق تولید است.

امام جمعه میاندوآب به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلتیکی ویژه کشورمان اشاره کرد و افزود: دسترسی به بازهای گسترده و متنوع و دسترسی به منابع طبیعی استفاده نشده و منابع سرشار انرژی از دیگر فرصت های کشور برای تحقق شعار سال است.

وی با بیان اینکه غیرقابل پیش بینی بودن و تغییرات قیمت مواد اولیه و محصولات از موانع رونق تولید در کشور است، گفت: دلار و … گران شد گفتند به ما ربطی ندارد و اکنون آیا خجالت آور نیست که مردم در صف دریافت قند بایستند.

حسن زاده با اشاره به اینکه مردم از این وضعیت گله مند هستند، تصریح کرد: اگر بلد نیستی، کنار برو و باید این گله مندی به گوش مسئولان برسد و مسئولان مربوطه بدانند که مردم ناراحت هستند .

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه دوست دارم وزرایی که در آستانه انتخابات به این شهر می آمدند، دوباره بیایند چرا که حرف ها داریم، اظهار کرد: در آستانه انتخابات پنج وزیر به میاندوآب آمدند و کسی پیدا نشد تا چیزی از آنها بپرسد.

وی افزود: وزیر کار و وزیر صنعتی که در آستانه انتخابات به میاندوآب می آمدی، الان بیا و حرف ها را بشنو.

حسن زاده با تاکید بر اینکه مسئولان مربوطه باید از مردم عذرخواهی کنند، اظهار کرد: لااقل جرات عذرخواهی از مردم را داشته باشید و از مردم نسبت به این روز به روز قیمت ها افزایش می یابد، عذرخواهی کنید.

امام جمعه میاندوآب، کمبود نقدینگی و سودآور سرمایه گذاری در بازارهای موازی و تمایل برخی به خرید کالای خارجی را از دیگر موانع رونق تولید برشمرد و تصریح کرد: قاچاق کالا، وارداتی که به تولید داخلی آسیب می رساند، ضعیف بودن فرهنگ کار و فرار از کارهای سخت، بی ثباتی سیاست ها و قوانین و مقررات و رویه های اجرایی ناظر بر کار، دشواری تامین مالی، موانع در فرایند اداری و اخذ مجوزهای کسب و کار در دستگاههای اجرایی از جمله موانع رونق تولید است.

وی در ادامه به الزامات رونق تولید در کشور اشاره و اظهار کرد: تولید زمانی رونق می گیرد که مدیریت ها جهادی بوده و شبانه روز در خدمت رونق تولید باشد و اکنون گیر کار ما در این است که مدیریت جهادی نیست.

حسن زاده با بیان اینکه بنده گله کردم  ولی علیه ام نامه نوشتند، افزود: گفتم دو هزار و ۵۰۰ نفر بیکار داریم و ۳۶۳ شغل ایجاد شده، حال چه فکری به حال بقیه کنیم و چه خاکی بر سر کنیم؟

امام جمعه میاندوآب تصریح کرد:  بنده از طرف مسئولان عذرخواهی می کنم که نتوانستیم شغل ایجاد کرد و جلوی تورم را بگیریم و برعکس هر روز دلار و سکه و ماشین گران شد.

وی گفت: راهبرد توسعه صادرات، بهبود فضای کسب و کار، فعال سازی ظرفیت های بخش خصوصی، تقویت نظام بانکی، تجاری سازی علم، مبارزه با قاچاق کالا است.

حسن زاده با اشاره به اینکه ماه رمضان، ماه خودسازی و تزکیه نفس است، افزود: باید از فرصت طلایی ماه مبارک رمضان که فرصتی برای آشتی با خدا، تقویت اراده و تصمیم گیری، برنامه ریزی و ایجاد نظم، پیوند با ولایت، رفع کدورت، صبر و قناعت است، به بهترین نحو استفاده کرد.

امام جمعه میاندوآب به روز مطبوعات اشاره و با بیان اینکه مطبوعات باید حق الناس را رعایت کنند، گفت: مطبوعاتی ها و کسانی که در فضای مجازی کار می کنند، باید از خدا بترسند، فردا روز قیامت  و سوال و جواب هست و باید نسبت به نوشته ها پاسخ داد.

وی با تاکید بر اینکه نباید خدا را فراموش کرد، افزود: نباید هر حرفی را نوشت و حرف ها و اخبار جعلی منتشر کرد، سیاسی بازی را باید کنار گذاشت چرا که سیاسی بازی سبب تضعیف می شود.

حسن زاده با بیان اینکه متاسفانه چنین مواردی را در میاندوآب و به ویژه در آستانه انتخابات دیده ایم، تصریح کرد: چند نفر جمع شده و در آستانه انتخابات می گویند، فلانی را زمین می زنیم، حتی به خود من هم گفتند و باید پرسید که چه کسانی را به زمین می زنید؟ مگر مسلمان نیستید؟

 

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=281049

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.