حجت الاسلام عادل نجفیان در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: در آستانه ماه مبارک رمضان و همزمان با دهه آخر شعبان که به عنوان دهه تکریم و غبارروبی مساجد نامگذاری شده است، بیش از ۳۰۰ مسجد در مناطق شهری و روستایی شهرستان میاندوآب غبارروبی می شود.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب افزود: این اقدام با همکاری مردم، هیئت امنا، پایگاه بسیج، کانون های فرهنگی و هنری مساجد و روحانی مساجد انجام می گیرد.
وی گفت: این اقدام فرهنگی و اجتماعی، همه ساله در آستانه ماه مبارک رمضان انجام می گیرد و مردم شروع به غبارروبی از مساجد می کنند.
نجفیان با اشاره به فضیلت تمیز کردن مسجد، تصریح کرد: همانطور که مومنین نظافت و پاکیزیگی را برای خانه خود می پسندند، باید محیط مقدس مسجد را که عبادتگاه بندگان خالص خداست، می بایست پاک و نظیف نگه دارند و در ماه مبارک رمضان نیز به طور طبیعی، تعداد حضور مردم در مساجد افزایش می یابد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب با بیان اینکه مساجد در دین مبین اسلام از اهمیت فراوانی برخوردارند، اظهار کرد: مسجد خاستگاه انقلاب بوده و سنگر و محل تبلیغ دین هستند و باید این سنگرها را حفظ کرد و باید با ارتباط با جوانان و نوجوانان، آنها را به سمت کانون ها و مساجد کشاند.
انتهای پیام/