رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: میاندوآب با وجود ۶۴ هزار رأس دام سنگین و ۴۰۴ هزار رأس دام سبک، یکی از قطبهای مهم دامپروری استان محسوب میشود.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: باتوجهبه جایگاه مهم میاندوآب در دامپروری؛ کشت نباتات علوفهای از جمله یونجه بهمنظور تولید و تأمین علوفه موردنیاز احشام، از دیرباز در این شهرستان مرسوم بوده و میاندوآب در تولید علوفه دارای رتبه استانی و کشوری است.
وی افزود: بر اساس الگوی کشت ارائه شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، امسال سطح زیر کشت محصول یونجه در شهرستان میاندوآب بالغ بر ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار است.
مقدم تصریح کرد: به طور متوسط سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در شهرستان میاندوآب تولید میشود.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: در راستای کنترل عوامل خسارتزا و تولید محصول سالم، با صدور اطلاعیههای پیشآگاهی و اطلاعرسانی گسترده در سطح روستاها و فضای مجازی، تاکنون در سطح ۷ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع یونجه، عملیات تلفیقی مبارزه با آفت سرخرطومی انجامگرفته است.
وی با مطلوب ارزیابیکردن وضعیت مزارع یونجه در شهرستان میاندوآب، افزود: باهدف بررسی نتایج کنترل و کاهش جمعیت آفت سرخرطومی در مزارع یونجه؛ بازدیدهایی با حضور کارشناسان امر صورتگرفته و خوشبختانه نتایج مطلوبی داشته است.
دشت زرخیز میاندوآب قطب دامپروری و کشاورزی استان بوده و دارای حدود ۴۶ هزار هکتار اراضی قابلکشت شامل بیش از ۳۶ هزار هکتار اراضی زراعی و هشت هزار هکتار باغی است.
میاندوآب با داشتن منابع خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و سازگار و تولید سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی که معادل یکششم تولیدات کشاورزی استان بوده، یکی از قطبهای مهم کشاورزی و دامپروری استان محسوب میشود.
میاندوآب در تولید نهال، شیر، علوفه و زراعت چوب دارای برند ملی و منطقهای است.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه