تاریخ : شنبه, ۲۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Saturday, 10 May , 2025
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب خبر داد؛

تزریق بیش از ۴۷۰ هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب

  • کد خبر : 298870
  • 25 بهمن 1400 - 8:03
تزریق بیش از ۴۷۰ هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب
مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: تاکنون نزدیک به 470 هزار دز واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شده که که حدود 210 هزار واکسن دز اول و190 هزار نیز دز دوم است.

سهراب حیدری در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: تاکنون نزدیک به ۴۷۰ هزار دز انواع واکسن کرونا در میاندوآب تزریق شده است که از این تعداد حدود ۲۱۰ هزار واکسن دز اول و ۱۹۰ هزار نیز دز دوم و بقیه دز سوم بوده است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب با تاکید بر تزریق واکسن در راستای پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا، افزود:  هم اکنون در ۱۳۷ نقطه شهرستان مراکز واکسیناسیون فعال بوده و مردم می توانند با مراجعه به این مراکز و پایگاه‌های بهداشت شهری و روستایی واکسن خود را تزریق ‌کنند.

وی با بیان اینکه میاندوآب هم اکنون در وضعیت قرمز کرونایی قرار داشته و شاهد روند صعودی مراجعات به مراکز درمانی هستیم، گفت: بیماری کرونا همچنان جولان می دهد و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و پرهیز از تجمعات بسیار ضروری است.

حیدری با تاکید بر اینکه همچنان باید رعایت دستورالعمل های بهداشتی باید در اولویت مردم باشد، تصریح کرد: راه قطع زنجیره انتقال ویروس همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، پرهیز از تجمعات و از همه مهم‌تر تزریق واکسن‌ است و انتظار می‌رود کسانی که برای تزریق دز اول یا دوم و یا سوم واکسن مراجعه نکرده اند سریعا برای این مهم اقدام کنند.

انتهای پیام/

 

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=298870

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.