تاریخ : جمعه, ۱۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 9 May , 2025
امام جمعه موقت میاندوآب:

باید در تمام زمینه ها از جمله اقتصاد قوی شویم/ جهاد تبیین راهبرد مبارزه با جنگ ترکیبی دشمنان است

  • کد خبر : 299447
  • 05 فروردین 1401 - 15:18
باید در تمام زمینه ها از جمله اقتصاد قوی شویم/ جهاد تبیین راهبرد مبارزه با جنگ ترکیبی دشمنان است
امام جمعه موقت میاندوآب گفت:باید روز به روز بر قدرت و اقتدار خود بیافزاییم چرا که هر چقدر قدرتمند باشیم به همان اندازه دشمن ناامید می شود.

به گزارش زرین خبر، حجت الاسلام عسگر امامی در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به نامگذاری سال جدید به نام ”تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین”، اظهار کرد: تولید زیربنا و کلید حل مشکلات اقتصادی است و مسئولان باید تحقق معنویات مقام معظم رهبری و شعار سال را در اولویت خویش قرار دهند.

امام جمعه موقت میاندوآب با بیان اینکه برای قدرتمند شدن و دست یابی به هدف انقلاب اسلامی که همانا ظهور حضرت مهدی موعود(عج) است، باید در تمام زمینه ها قوی شویم، افزود: اقتصاد یکی از موضوعاتی است که باید در آن قوی شویم و لازمه اقتصاد قوی نیز توجه به تولید و اقتصاد دانش بنیان است.

وی گفت: اگر اقتصاد قوی شود و تولید رونق یابد در آن صورت شاهد افزایش اشتغال و کاهش بیکاری و به تبع آن کاهش آسیب های اجتماعی نیز خواهیم شد.

امام جمعه موقت میاندوآب در ادامه با اشاره به موضوع اوکراین و با بیان اینکه دنیا امروز آبستن حوادث گوناگون شده است، اظهار کرد: آمریکا به هر کشوری قدم نهاده، ویرانی و خسارت به بار آورده است و اوکراین آخرین نمونه این کشورها است.

امامی با بیان اینکه امروز آمریکا رو به افول است، گفت: امروز دیگر دنیا از حالت تک قطبی خارج شده و قطب نظام اسلامی شکل گرفته و پایه های قدرت آمریکا نیز به لرزه در آمده و صدای شکستن استخوان های آمریکا به گوش می رسد.

امام جمعه موقت میاندوآب در ادامه با بیان اینکه دشمنان همواره به دنبال دشمنی با ایران اسلامی بوده و به فکر توطئه هستند، تصریح کرد: کشورهای اطراف و همسایه این را بدانند که هر نقطه ای به پایگاهی علیه ایران تبدیل شود، مورد هدف موشک های ایران قرار خواهد گرفت و این را نظام اسلامی در سال های اخیر نشان داده است.

امام جمعه موقت میاندوآب اظهار کرد: باید روز به روز بر قدرت و اقتدار خود بیافزاییم چرا که هر چقدر قدرتمند باشیم به همان اندازه دشمن ناامید می شود.

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی امروز مایه امید برای دوستداران و یاس و ناامیدی برای دشمنان نظام است، افزود: دشمن به دنبال ترویج بر ناامیدی و یاس در جامعه است و در این زمینه استراتژی آنفولانزای نیویورکی و تهاجم ترکیبی را در راس برنامه های خود قرار داده است.

امامی با بیان اینکه باید دفاع ترکیبی در مقابل تهاجم ترکیبی راه اندازی کنیم، تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمان و حکم جهاد تبیین صادر کرده اند و لذا نباید در این زمینه ساکت نشست.

امام جمعه موقت میاندوآب افزود: دشمن در فضای مجازی و خبرگزاری ها و امپراطوری رسانه ای القای ناامیدی و ناکارآمدی را هدف قرار داده و می‌خواهد امیدها را تبدیل به ناامیدی کنند.

وی افزود: اقدامات دولت انقلابی و حرکت جهادی و در میدان بودن دولتمردان سبب ترویج امید در جامعه شده است.

وی دومین برنامه دشمن را سیاه نمایی عنوان کرد و گفت: دشمن می‌خواهد دستاوردهای نظام و انقلاب اسلامی دیده نشود و مردم را ناامید کنند و از سوی دیگر به دنبال بزک چهره پهلوی فاسد هستند.

وی افزود: به برکت انقلاب اسلامی، عدالت اجتماعی در زمینه های مختلف اعم از بهداشتی، عمرانی، علمی و.. با انقلاب اسلامی پدیدار شده و امنیت ما در خاورمیانه و جهان بی بدیل است.

وی با تاکید بر اینکه باید مراقب توطئه های دشمنان بود، اظهار کرد: دشمن به دنبال بدبین کردن نگاه مردم به روحانیت که حلقه وصل امام با امت است، بوده و لذا مردم باید هوشیار باشند.

امام جمعه موقت میاندوآب با اشاره به اینکه از اول انقلاب تا امروز تیر دشمن به سنگ خورده است، تصریح کرد: امروز دشمن با جنگ ترکیبی اعتقادات مردم و کانون خانواده را نشانه گرفته است که لازم است در این زمینه هوشیار و آگاه باشیم.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=299447

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.