تاریخ : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴ Sunday, 20 April , 2025

از تجربیات تاریخی برای مقابله با تحریم ها استفاده کنیم/ مسئولان، تاریخ بخوانند/ از این برهه تاریخی به سلامت عبور می کنیم/ متاسفانه وضعیت ازدواج در جامعه خوب نیست

  • کد خبر : 275766
  • 19 مرداد 1397 - 15:17
از تجربیات تاریخی برای مقابله با تحریم ها استفاده کنیم/ مسئولان، تاریخ بخوانند/ از این برهه تاریخی به سلامت عبور می کنیم/ متاسفانه وضعیت ازدواج در جامعه خوب نیست

امام جمعه میاندوآب گفت: کسانی که دارای مسئولیت بوده و دارای تریبون هستند، تاریخ را مرور کرده و به تجربیات تاریخی آگاه باشند چون بسیاری از موضوعات در تاریخ تجربه شده است.

به گزارش زرین خبر، حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده در خطبه های نماز جمعه این هفته میاندوآب با اشاره به موضوع تحریم ها، اظهار کرد: تحریم ها و محاصره اقتصادی موضوعی است که در طول تاریخ همواره وجود داشته است و نمونه آن را می توان در تاریخ اسلام به خوبی مشاهده کرد.

امام جمعه میاندوآب با بیان اینکه بهترین راه تصمیم گیری یک حکومت در مقابل تحریم ها و محاصره تجریه تاریخی است، افزود: پیشنهاد می کنم کسانی که دارای مسئولیت بوده و دارای تریبون هستند، تاریخ را مرور کرده و به تجربیات تاریخی آگاه باشند چون بسیاری از موضوعات در تاریخ تجربه شده است و می توانند بهترین راه تصمیم گیری را به ما نشان دهند.

وی با اشاره به سابقه تحریم در دوران پیامبر گرامی اسلام(ص)، گفت: محاصره و تحریم اقتصادی و سیاسی پیامبر گرامی(ص) توسط قریش و پناه بردن پیامبر گرامی(ص) به شعب ابیطالب(ع) یک نمونه تاریخی و آموزنده  است.

حسن زاده با بیان اینکه شعب ابیطالب یک تجربه تاریخی مهم است، تصریح کرد: دور زدن تحریم ها و امداد غیبی دو موضوعی بود که در این شرایط  به وقوع پیوست و قطعا امروز نیز می توان از این روشها استفاده کرد.

امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه امکان دور زدن تحریم ها در هر زمانی وجود دارد، اظهار کرد: امروز نیز باید تحریم ها را دور زد نه اینکه متوسل به مذاکره برای کاستن از تحریم ها شد، چرا که مذاکره فایده ای ندارد.

وی افزود: ترامپ و دار و دسته اش امروز ابوسفیان های روزگار هستند و قطعا اگر آن زمان مذاکره جواب می داد؛ پیامبرگرامی اسلام(ص) مذاکره می کردند نه اینکه تحریم های اقتصادی و سیاسی قریش را دور بزنند.

حسن زاده با اشاره به امداد غیبی در آن زمان، گفت: اگر در آن زمان امداد غیبی به وقوع پیوست و پیمان نامه قریش به اذن خدا توسط موریانه ها خورده شد، امروز نیز همان امدادهای غیبی هستند و ما نمونه آن را در حادثه طبس، هشت سال دفاع مقدس و نابودی داعش دیده ایم.

امام جمعه میاندوآب به محاصره نظامی و جنگ احزاب و خندق در دوران پیامبر گرامی اسلام(ص) به عنوان دیگر نمونه تاریخی تحریم ها اشاره کرد و افزود: در آن زمان نیز تمام سران کفر و منافقین داخلی و خارجی در مقابل پیامبر گرامی اسلام(ص) و مسلمانان لشکرکشی کرده بودند ولی نتیجه مقاومت و تدابیر اتخاذ شده مانند ساخت منجیق، پیروزی شد.

وی تصریح کرد: امروز نیز ما در دوران تحریم، موشک با بردهای مختلف ساخته ایم و این استراتژی همان استراتژی دوران پیامبرگرامی اسلام(ص) است.

حسن زاده با بیان اینکه مردم این را یقین بدانند که بحول قوه الهی و با اتحاد دولت و ملت و تحت رهبری مقام عظمای ولایت، از این برهه نیز عبور خواهیم کرد، افزود: مردم یقین بدانند که در مدت کمی با خائنانی که نفوذ کرده و این انسان های زالو صفت و دشمن شادکن در بحث ارز و دلار برخورد خواهد شد.

امام جمعه میاندوآب با اشاره به اینکه این انقلاب در طول ۴۰ سال گذشته به خون شهدا آبیاری شده است، اظهار کرد: مسئولان و دولت و ملت دست به دست هم داده و قطعا از این برهه تاریخی به سلامت عبور خواهیم کرد و روسیاهی به زغال خواهد ماند.

وی با اشاره به روز حمایت از صنایع کوچک، گفت: صنایع اگر در جامعه رونق بگیرد، سبب رونق اقتصادی می شود و مسئولان باید به صنایع کوچک توجه داشته باشند.

امام جمعه میاندوآب به روز تشکل ها و مشارکت های اجتماعی اشاره کرد و افزود: جامعه بدون مشارکت اجتماعی رونق نمی یابد و وجود تشکل ها نیز سبب پیشرفت جامعه می شود.

حسن زاده با تاکید بر امر ازدواج، تصریح کرد: متاسفانه وضعیت ازدواج در جامعه خوب نبوده و بحرانی است که لازم است خانواده ها به آن توجه داشته و زمینه ازدواج جوانان را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه ازدواج آسان در جامعه رواج یابد، افزود: در امر ازدواج برای پیشگیری از مشکلات بعدی، خانواده ها به مواردی مانند هم کفو بودن و همتراز بودن در زمینه فرهنگی، اعتقادی، سوادعلمی، اقتصادی، مذهبی و علاقه توجه داشته باشند که دو خانواده در این زمینه ها هم کفو و همتراز باشند تا از مسائل بعدی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=275766

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.