تاریخ : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ Monday, 25 November , 2024
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب خبر داد:

برداشت ۲۵۱ هزار تن چغندرقند از مزارع میاندوآب

  • کد خبر : 317296
  • 21 اسفند 1402 - 0:01
برداشت ۲۵۱ هزار تن چغندرقند از مزارع میاندوآب
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب از تولید بیش از ۲۵۱ هزار تن محصول چغندرقند در این شهرستان در سال زراعی گذشته خبر داد.

رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اظهار کرد: چغندرقند در کنار سایر محصولات یکی از زراعت‌های قدیمی و محصولات زراعی عمده شهرستان میاندوآب محسوب می‌شود.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اینکه سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، حدود ۴ هزار و ۱۸۴ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان به کشت محصول چغندرقند اختصاص‌یافته بود، افزود: سال زراعی گذشته بیش از ۲۵۱ هزار تن چغندرقند از اراضی زیر کشت این محصول در میاندوآب برداشت شد.

وی گفت: امسال نیز سطح ابلاغی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی برای کشت این محصول در شهرستان میاندوآب در حدود ۳ هزار و ۲۰۰ هکتار است.

مقدم تصریح کرد: استفاده از ماشین‌آلات مدرن در کشت به‌ویژه دقیق کار چغندرقند و تغییر آرایش کشت موردتوجه و پیگیری بوده که سال زراعی گذشته در سطح ۵۶۷ هکتار از اراضی زیر کشت این محصول اجرایی شده است.

معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: به‌منظور کاهش مصرف آب در تولید محصول چغندرقند، ترویج استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری به‌ویژه استفاده از نوار آبیاری تیپ را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مقدم افزود: در همین راستا سال زراعی گذشته یک هزار و ۴۲۰ هکتار از اراضی زیر کشت محصول چغندرقند در میاندوآب به سیستم آبیاری بارانی و ۳۰ هکتار نیز به نوار آبیاری تیپ مجهز شد.

وی با قدردانی از مدیریت کارخانه قند میاندوآب در پرداخت کامل مطالبات چغندرکاران، گفت: قیمت خرید تضمینی محصول چغندرقند به‌ازای هر کیلوگرم با عیار ۱۶ درصد، ۲۸ هزار ریال بود و مهندسین ناظر کشاورزی به‌عنوان نماینده جهاد کشاورزی، نظام‌مهندسی و نظام صنفی کارهای کشاورزی جهت نظارت بر تعیین اُفت و عیارسنجی چغندرقند از تاریخ شروع دوره بهره‌برداری این محصول در کارخانه قند میاندوآب حضور داشتند.

میاندوآب قطب کشاورزی در منطقه بوده و دارای برند ملی در تولید برخی محصولات کشاورزی از جمله نهال، شیر، علوفه و زراعت چوب است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=317296

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.