تاریخ : چهارشنبه, ۳ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 April , 2025
امام‌جمعه چهاربرج:

باید دشمن‌شناسی را تقویت کرد

  • کد خبر : 318509
  • 22 فروردین 1403 - 9:00
باید دشمن‌شناسی را تقویت کرد
امام‌جمعه چهاربرج گفت: همه ما باید آگاه بوده و در شناخت حرکت دشمن، تاکتیک دشمن و روش دشمن در دشمنی بِه‌روز و آگاه باشیم.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نماز عید سعید فطر در چهاربرج با بیان اینکه بعد از ماه مبارک رمضان و یک ماه بندگی خدا باید مراقب شیطان باشیم، اظهار کرد: عملیات شیطان در ماه شوال خیلی سنگین است و باید توجه داشته باشیم بعد ماه مبارک رمضان شیطان از بند آزاد می‌شود و به کمک نفس امّاره می‌آید.

امام‌جمعه چهاربرج افزود: سنگینی عملیات شیطان این است که هرچه در ماه رمضان به دست آورده‌ایم را یک‌جا از ما می‌گیرد و لذا در مقابل شیطانی که در ماه شوال با برنامه‌ریزی سراغ ما می‌آید و ما نیز باید با برنامه‌ریزی در مقابل او بایستیم.

وی گفت: باید به خدا پناه برد و از اهل‌بیت کمک خواست تا بتوانیم با این دشمن قسم‌خورده انسان مبارزه کرد و بهترین ره‌توشه در این امر نیز تقوا است.

باید دشمن‌شناسی را تقویت کرد

جلالی در ادامه با اشاره به دشمنی‌های استکبار جهانی با ملت‌های جهان، تصریح کرد: امروز کار دشمن انسی و استکبار جهانی عبارت است از تزویر، تحریف، دروغ‌گویی، وسوسه‌کردن، خلاف واقع‌نمایی، تحقیر ملت‌ها، بدبین کردن ملت‌ها به خود، پنهان‌کردن توانایی‌ها و برجستگی‌ها و درخشانی‌های ملت‌ها.

امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه همه اینها تاکتیک دشمن است، اظهار کرد: همه ما باید آگاه بوده و در شناخت حرکت دشمن، تاکتیک دشمن و روش دشمن در دشمنی بِه‌روز و آگاه باشیم.

وی با اشاره به اینکه دشمن امروز روش‌های دیگری را برای دشمنی به کار گرفته است، گفت: وظیفه ما و همه ایرانیان عزیز و حتی جبهه مقاومت در سراسر عالم این است که باید راه ابطال این روش‌ها را به دست بیاوریم.

جلالی با بیان اینکه مردم ایران اسلامی، هوشیار و بصیر هستند، تصریح کرد: به حول و قوه الهی تا امروز ملت بصیر و فهیم ایران اسلامی توانسته دشمن را شکست دهد و از این به بعد هم با گوش‌به‌فرمان بودن به فرامین رهبر انقلاب باز هم شکست خواهد داد.

امام‌جمعه چهاربرج با تأکید بر اینکه باید همواره دشمن‌شناس بوده و دشمن‌شناسی خود را تقویت کنیم، افزود: باید در مقابل فتنه‌های امروز و آینده دشمن که در پیش است، آنتی فتنه‌ها را آماده کنیم و بعضی‌ها را هم باید قبل از فراگیری شناسایی و خنثی کرد.

باید در بحث نفوذ و مقابله با آن جدی باشیم

وی با تأکید بر اینکه باید در بحث نفوذ و مقابله با آن جدی باشیم، اظهار کرد: نفوذ در قالب تزویر می‌آید و تزویر هم گاهی با لباس تدین ظاهر می‌شود و خود را متدین نشان می‌دهد و وقتی نزدیک شد و فریب داد؛ شروع به دین‌زدایی و انقلاب زدایی می‌کند.

جلالی با بیان اینکه در ایران امروز که با خون هزاران شهید تبدیل به انقلاب اسلامی ایران شده محور فقط و فقط ولایت است، تصریح کرد: محور اول انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بود و همه گوش‌به‌فرمان او بودیم و محور امروز ما حضرت آیت‌الله‌العظمی الامام سید علی حسینی خامنه ای (مدظله‌العالی) است و هرکس با ایشان زاویه‌ای داشته باشد یا بخواهد کشور را به‌طرف تقدس‌زدایی ببرد، در هر لباس، مقام و یا در هر توهمی باشد، عالم باشد یا جاهل؛ ضدانقلاب بوده و در این کشور امام‌زمان جایی ندارد.

امام‌جمعه چهاربرج افزود: بعضی‌ها مواظب حرف‌زدنشان بوده و از صبر راهبردی نظام و یا رافت اسلامی سوءاستفاده نکنند.

آثار و برکات ماه رمضان در طول سال حفظ شود

وی هم چنین در بخش دیگری از خطبه‌های نماز عید فطر با اشاره به روایات و احادیث و با بیان اینکه نگه‌داشتن آن اثر کار خیر و عمل صالح، مشکل‌تر از انجام‌دادن خود عمل است، افزود: در ماه مبارک رمضان خیلی‌ها روزه گرفتند، عمل خیرشان از فیلتر شیاطین عبور کرد و خیلی عوامل پیش آمد کرد؛ اما آن عوامل تأثیر نکرد و روزه را گرفتند و حالا بعد از گرفتن روزه باید نتیجه آن را حفظ کنند.

جلالی با اشاره به اینکه روزه‌گرفتن و هر کار خیری اثر معنوی خوبی دارد، این اثر را باید حفظ کرد، گفت: اگر این اثر معنوی را حفظ نکنیم؛ آن اثر از دست می‌رود و این مرحله دوم سخت‌تر از اوّلی است.

امام‌جمعه چهاربرج با بیان اینکه این ماه دستاوردهای زیادی داشت، اظهار کرد: رقّت قلب، تقرّب به پروردگار عالم، پاکیزگی روح، توجّه و تذکّر به معنویّت، آشناشدن با بسیاری از معارف الهی و اسلامی، و ضربه به دشمن در روز قدس از جمله دستاوردهای، این ماه بود که باید این دستاوردها را حفظ کنیم.

وی هم چنین با تقدیر و تشکر از زحمات فعالان در برگزاری پرشور و باشکوه مراسم‌های ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: از علما و روحانیون منطقه و اعزامی از قم، از هیات امنای مساجد و حسینیه‌ها، برپاکنندگان محافل انس با قرآن و قاریان و شرکت‌کنندگان اعم از خواهران و برادران، صداوسیما و تیم رسانه‌ای، از خیرین و از ادارات اعم از فرمانداری و سپاه و نیروی انتظامی و از شهرداری و از جوانان همه آحاد مختلف مردم و مسئولان که با تمام توان پای‌کار بودند و کوتاهی نکردند و با زبان روزه در پی امورات مردم بودند نیز نهایت تقدیر و تشکر را داریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=318509

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.