تاریخ : شنبه, ۴ اسفند , ۱۴۰۳ Saturday, 22 February , 2025
 امام‌جمعه چهاربرج:

یأس، ترس و اختلاف راهبرد دشمنان است

  • کد خبر : 331487
  • 03 اسفند 1403 - 13:40
یأس، ترس و اختلاف راهبرد دشمنان است
امام‌جمعه چهاربرج گفت: ایجاد یأس، ترس و اختلاف در جامعه راهبرد سه ضلعی دشمنان برای دست‌یابی به اهدافشان است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته چهاربرج با بازخوانی تاریخچه فتنه‌های سیاسی اجتماعی، اظهار کرد: باید جنس فتنه‌های تاریخ انقلاب را بشناسید.

 امام‌جمعه چهاربرج افزود: در غائله ۱۴ اسفندماه ۱۳۵۹ دانشگاه تهران، رأس فتنه شخص بنی‌صدر بود که به عنوان سخنران مراسم و از پشت سخنگاه، با همکاری و هماهنگی سازمان منافقین اغتشاش را هماهنگ می‌کرد.

 وی با اشاره به اینکه در غائله کوی دانشگاه سال ۱۳۷۸ که جریان تجدیدنظرطلبی که در بدنه حاکمیت نفوذ داشت، در دانشگاه تهران و با چاشنی انفجاری مطبوعات ساختارشکن، فتنه را ایجاد کرد، گفت: در فتنه پیچیده سال ۱۳۸۸، با هدف براندازی نظام، با شعار محوری «انتخابات بهانه است، اصل نظام نشانه است» در صورت و شکل تکرار کودتاهای مخملی (انقلاب‌های رنگی) کشورهایی نظیر گرجستان، اوکراین و قرقیزستان، با ادعای واهی تقلب در انتخابات، هشت ماه کشور را گرفتار چالش‌های میان و بلندمدت کردند.

 جلالی با بیان اینکه در فتنه آبان سال ۱۳۹۸ و با اعلام قیمت‌های جدید بنزین، حمله به برخی از جایگاه‌های سوخت‌رسانی و مراکز مهم اقتصادی و حتی زیرساختی و امنیتی، چنان گسترده، حرفه‌ای و دقیق انجام شد که معلوم بود یک عملیات شبکه‌ای سازمان یافته از سوی سرویس‌های جاسوسی و امنیتی دشمن در حال وقوع است، افزود: در فتنه زن، زندگی، آزادی نیز با محوریت جنگ شناختی علیه ملت ایران به راه افتاد.

 امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به پدیده ورود اوباش خیابانی در عرصه‌های سیاسی امنیتی، تصریح کرد: در بین عوامل فتنه که عمدتاً شامل جاسوس‌ها و نفوذی‌های بیگانه، سیاست‌مداران وابسته، سرمایه‌داران فاسد، نخبگان علمی و هنری خودفروخته است، نباید از پدیده «شعبان بی‌مخ‌ها» غافل بود؛ شعبان جعفری که در ماجرای کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲، سرکرده اوباش شد و دولت قانونی مصدق را سرنگون کرد و پس از کودتا، به دلیل نقش محوری در خیانت به ملت ایران، از شاه لقب تاج‌بخش گرفت.

 وی اظهار کرد: یکی از ابعاد فتنه‌ها، نقش‌آفرینی گروه‌های خشنی است که در عرف امروز جامعه اصطلاحاً «اراذل و اوباش» نامیده می‌شوند و این نقش‌آفرینی، در فتنه‌های اخیر بسیار پررنگ‌تر بود و احتمالاً در آینده نیز، سهمی بیشتری در فتنه‌ها خواهند داشت.

 جلالی با اشاره به نقش اوباش خیابانی در فتنه‌ها، گفت: به قول سینماگران هر (بازیگری)، (نقشه و طرح بازی) خودش را دارد که باید در سناریو آن را تعیین کرد و کار اراذل و اوباش، اذیت و آزار، اخاذی، ایجاد مزاحمت، خفت کردن، زورگیری، ایجاد سروصدا و جنجال، عربده‌کشی، آتش‌زنی، کتک‌کاری، چاقوکشی، خون ریختن و در یک کلمه تولید وحشت و اکثریت‌نمایی مخالفان است.

 امام‌جمعه چهاربرج افزود: باید توجه داشت که کار اوباش خیابانی، مقدمه است برای عملیات اصلی فتنه‌ها در فضای مجازی که میدان اصلی جنگ شناختی است تا این بار اوباش‌های رسانه‌ای، با میخکوب کردن ذهن‌ها، قدرت تشخیص و تحلیل ذهن‌ها را بگیرند و نخبگان و خواص و مردم را مثل آدم‌های وحشت‌زده‌ای نمایند که حتی نمی‌توانند از داشته‌های علمی و تجربی خود استفاده کنند.

 وی با بیان اینکه دشمن برای جلوگیری از ایجاد، احیاء و تقویت آگاهی‌ها، دست به تولید وحشت و جهالت می‌زند، گفت: در ماجرای دانشگاه تهران، ماجرا به خفت‌کردن و زورگیری و کشتن یک دانشجوی مظلوم ختم نمی‌شود مسئله اصلی این است که اراذل و اوباش برای نقشه مهم‌تری اجیر می‌شوند، برای زمینه‌سازی توزیع وحشت و نادانی در فضای مجازی، ایجاد اخلال در فرایند جهاد تبیین جبهه انقلاب و در یک کلام تهدید نرم‌افزاری و تمرکز بر اضلاع این تهدید یعنی «ترس»، «یأس» و «اختلاف».

 جلالی با تأکید بر اینکه ما از تهدید نظامی دشمن نمی‌ترسیم؛ اما باید تهدید نرم‌افزاری دشمن را جدی گرفت، تصریح کرد: به همین جهت است که رهبر معظم انقلاب نسبت به این تهدید این چنین هشدار می‌دهند: «صاحبان دستگاه‌های تبلیغاتی، صاحبان بیان، صاحبان قلم، اصحاب هنر، اصحاب دانش، آن کسانی که در دستگاه‌های رسمی آموزش و رسانه و هنر و آحاد جوانان ما که با فضای مجازی ارتباط دارند و مانند اینها، مسئولیّت دارند، بایستی تلاششان را متوجه به این کنند و ببینند دشمن بر روی چه نقطه‌ای تکیه می‌کند و انگشت می‌گذارد، از چه راهی می‌خواهد در ذهن مردم و در افکار عمومی مردم نفوذ کند، آن راه را ببندند؛ تولید محتوا کنند؛ صاحبان اندیشه، تولید فکر و اندیشه کنند و با این کار خودشان در مقابل دشمن بِایستند؛ امروز این کار از دفاع سخت‌افزاری مهم‌تر است. در دفاع سخت‌افزاری اگر نقصی ایجاد بشود، با حرکت نرم‌افزاری می‌شود آن نقص را جبران کرد، آن ضعف را برطرف کرد (که بارها این کار انجام گرفته) اما اگر در دفاع نرم‌افزاری مشکل داشته باشیم، مشکل را ابزارهای سخت‌افزاری برطرف نمی‌کنند؛ به این توجه باید کرد».

امام‌جمعه چهاربرج در ادامه خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه برای دلگرم کردن مردم وقتش رسیده که دولت به سمت اصلاحات داخلی برود، اظهار کرد: این اصلاحات نیاز به برخورد با مسئولین وضع موجود دارد تا مردم دلگرم بشوند

 وی گفت: دولت فهمید که از مذاکره آبی گرم نمی‌شود فلذا چاره کار اصلاحات اساسی اقتصادی در کشور و عمل کردن به سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی است که امیدواریم که دیگر دولت از حال و هوای انتخابات بیرون بیاید و اقدام و عمل را شروع کند.

 جلالی با بیان اینکه امروز که دولت چند ماه است کار را دست گرفته؛ هنوز منتظریم که کارشناسان بیایند و مشکلات را حل کنند، افزود: این کارشناسان کجا هستند خواهش کنیم بیایند؛ آقایان کارشناس لطفاً بیایید که مردم دارند هر روز فقیر می‌شوند.

 امام‌جمعه چهاربرج در ادامه با اشاره به اینکه اخیراً آمریکا و رژیم صهیونیستی به هر بهانه‌ای دست به تهدید نظامی زده و خوی استکباری‌اش را به رخ جهان می‌کشند، گفت: در مقابل، ایران اسلامی آماده‌تر از هر زمانی بوده و عاقلانه و هوشمندانه رصد می‌کند.

 وی تصریح کرد: در این کارزار که هیچ کشور جرات مقابله و مخالفت با آمریکا و رژیم صهیونیستی را نداشته؛ فقط علی فرزند روح‌الله است که با ذوالفقار خود آماده رویارویی بوده و ارتش و سپاه ذوالفقار علی بود که مانند لبه تیز شمشیر علی می‌برند.

 جلالی گفت: ما به کسی ظلم نمی‌کنیم؛ ما به هیچ ملتی تجاوز نمی‌کنیم؛ ما حقوق هیچ ملتی را در هیچ نقطه‌ای از عالم پامال نمی‌کنیم، اما اگر قدرت‌مداران عالم بخواهند طبق عادتِ خودشان حقوق ملت ما را پامال کنند، ملت ما ظلم را از سوی هر کس و هر قدرتی باشد، تحمل نخواهد کرد و اگر بخواهند حرکت ناجوری انجام دهند و حرکتی موذیانه نظامی از خودشان نشان دهند، با مشتهای گره شده ملت و دولت و سپاه و ارتش مواجه خواهند شد.

 امام‌جمعه چهاربرج با اشاره به تشییع پیکر مطهر سید مقاومت حسن نصرالله در روز یکشنبه، اظهار کرد: به گفته یک مرکز تحقیق و بررسی، تشییع جنازه ایشان با عظمت خواهد بود و به دلیل احساسات مردم در شرایط کنونی روز تشییع پیکر سید حسن نصرالله در ذهن مردمان دنیا حک خواهد شد.

 وی با بیان اینکه برای شام غریبان این سید اولاد فاطمه زهرا (س) نیز مراسمی بعد از نماز مغرب و عشا برگزار خواهد شد، گفت: شرکت در این مراسم وظیفه دینی و مذهبی و هم وظیفه جهادی و سیاسی بوده چرا که در سایه مقاومت چنین مردانی هست که ما الان در آرامش در ایران اسلامی نشسته‌ایم.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=331487

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰