سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به اقدامات پلیس در سطح شهرستان در هشت ماه گذشته، اظهار کرد: در راستای مبارزه با سوداگران مرگ در هشت ماه گذشته طرح هایی در زمینه پاکسازی نقاط آلوده، کنترل محورهای مواصلاتی و ارتقا امنیت اجتماعی اجرا شد.
شیخ نژاد افزود: در این مدت با اقدامات انجام گرفته، بیش از ۶۱۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر در شهرستان میاندوآب کشف شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب گفت: در هشت ماه گذشته در شهرستان میاندوآب تعداد۲۴۰ نفر توزیع کننده مواد مخدر دستگیر و به دادسرا معرفی شده اند.
وی تصریح کرد: تعداد ۷۹۶ نفر معتاد نیز در این مدت در میاندوآب جمع آوری و به دادسرا و مراکز درمانی معرفی شدند.
شیخ نژاد اظهار کرد: در هشت ماه گذشته در زمینه مبارزه با مواد مخدر تعداد ۶۴ دستگاه خودرو و موتور سیکلت در شهرستان توقیف شده اند.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: برپایی کلاس آموزشی پیشگیری در مساجد، سطح ادارات، دانشگاه ها و مدارس از جمله اقداماتی بوده که در طول سال در شهرستان میاندوآب به مرحله اجرا در می آیند.
وی با تاکید بر اینکه نباید از موضوع مواد مخدر و تاثیرات آن بر جامعه به راحتی گذشت، گفت: باید در مبارزه با این آسیب اجتماعی که به دنبال منحرف کردن جوانان ما است، همه احساس مسئولیت کرده و با آن مقابله کنیم.
انتهای پیام/