به گزارش زرین خبر، محمد جواد آذری جهرمی امروز در شورای اداری شهرستان میاندوآب در سخنانی با تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، اظهار کرد: مرور درس های عاشورا در شرایط سخت که امروز هم یکی از این شرایط سخت است، به ما درس می دهد و روحیه بخش و راهنمایی کننده است و ان شالله این شرایط سخت را مانند سایر شرایط سختی که پشت سر گذاشته ایم, پشت سر خواهیم گذاشت.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اهمیت توسعه زیر ساخت های ارتباطی در کشور، افزود: توسعه زیر ساخت های ارتباطی یکی از مهمترین وظایف و زیر ساخت توسعه در سایر بخس ها به حساب می آید.
وی با بیان اینکه در سال های اخیر در حوزه توسعه پهنای باند، قدم های خوبی برداشته شده است، گفت: کسب و کارهای مبتنی بر فضای مجازی و فرهنگ سازی از مهم ترین مزایای حوزه توسعه ارتباطات است.
آذری جهرمی با اشاره به اینکه بیش از ۲۳ هزار تیم توسعه دهنده مبنی بر شرکت های تلفن همراه در کشور فعالیت دارند، تصریح کرد: امروز ارتباطات، توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات به بخش جدایی ناپذیر زندگی انسان ها تبدیل شده و یکی از محورهای مهم کاری دولت است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر بهبود بهره وری در ظرفیت فناوری اطلاعات، اظهار کرد: امروز دیگر استفاده از فناوری با دهه های قبل متفاوت بوده و تسهیلات در زندگی بوجود آمده است و برای درک این موضوع برای لحظه ای دیتای گوشی موبایل خود را خاموش کنید.
وی با اشاره به اینکه فناوری اطلاعات می تواند در زمینه مقابله با فساد نیز به کار ما بیاید، افزود: هدف همه در کشور مقابله با فساد، رانت، تبعیض است و فناوری اطلاعات نیز می تواند در این زمینه عصای دست ما باشد و می شود سامانه های حقوقی را به هم وصل کرد و جلوی فساد را گرفت.
آذری جهرمی با بیان اینکه اقدامات مناسبی در راستای سرمایهگذاری در خدماتدهی نسل سوم و چهارم تلفن همراه و افزایش پهنای باند انجام شده است، تصریح کرد: شهرهای مختلف آذربایجان غربی در یک سال گذشته با اعتباری بالغ بر ۲۲۰ میلیارد تومان و اجرای پنج پروژه بزرگ به خدمات نسل ۳ با احداث ۳۸۰ سایت و به خدمات نسل چهار با احداث ۲۷۰ سایت متصل شده اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اجرای ۱۵۰ کیلومتر فیبرنوری در استان برای پایداری ارتباطات، افزود: هم چنین ۶۱۵ روستای استان فاقد ارتباط خانگی بودند که مشکل آنها حل شد و تا پایان امسال نیز ۱۷۰ روستا در سطح استان به شبکه متصل می شوند.
وی به ایجاد پست بانک در ۵۶ روستای استان اشاره کرد و گفت: امروز به صورت آنلاین بر همه کیفیت ها نظارت داریم.
آذری جهرمی به اجرای سه پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۵۴ میلیارد تومان تا پایان امسال در آذربایجان غربی اشاره و تصریح کرد: تا پایان سال شاهد تحول بسیاری در مناطق شهری و روستایی استان خواهیم شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ۲۰۰ کیلومتر از راههای استان پوشش جاده ای خوبی ندارند، اظهار کرد: هم چنین ۱۶۹ سایت نسل چهار موبایل با پوشش بیش از ۶۰۰ روستا در استان دایر می شود که از این ۱۶۹ سایت ۲۴ سایت اختصاص به میاندوآب دارد.
هم چنین محمد مهدی شهریاری، استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه در سخنانی کوتاه گفت: تا پایان امسال بیش از ۱۵۰ میلیارد تومان برای توسعه بخش ارتباطات و فناوری استان در نظر گرفته شده است و تمامی مشکلات و نواقص شهرستانها در این بخش به صورت ریز در اختیار آقای آذری جهرمی قرار گرفته است.
فرماندار میاندوآب دیگر سخنران مراسم بود که در سخنانی با بیان مشکلات و ارائه گزارشی از اقدامات انجام گرفته، اظهار داشت: اداره مخابرات این شهرستان پشتیبانی و نگهداری سیستمهای مهاباد، بوکان، تکاب و میاندوآب در بخشهای مختلف را بر عهده دارد.
ناصر امیری اظهار کرد: تلفن ثابت شهرستان تا ۹۵ تعداد بیش از ۶۹ هزار مورد بود که در سال ۹۷ به بیش از ۸۵ هزار مور رسیده است و اینترنت پر سرعت تعداد ۲۱ هزار پورت به ثبت رسیده است.
فرماندار میاندوآب افزود: با توجه به وسعت کاری اداره مخابرات شهرستان چهار درخواست از وزیر ارتباطات داریم که مورد نخست تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای فیبر نوری با توجه به اینکه در اکثر نقاط میاندوآب ایجاد شده است، پست بانک و اداره پستهای شهرستان با مشکلاتی نیز روبرو هستند که انتظار میرود مشکلات مورد توجه قرار گرقته و برطرف شوند.
جهانبخش محبینیا نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: تا زمانی که ساختارهای اداری، مالی، سیاسی و قضایی ما بر مبنای آیتی شکل نگیرد هزینه زیادی برای اداره مملکت متحمل خواهیم شد که موضوع جالبی نیست.
وی یادآور شد: شبکههای ارتباطات در برخی از مناطق میاندوآب فرسوده هستند که از این میان میتوان به باروق اشاره کرد در حالی که بار ارتباطات جنوب آذربایجان غربی بر گردن میاندوآب است.
محبی نیا بیان کرد: در شهرستان میاندوآب باید زیرساختهای زندگی مبتنی بر تکنولوژی ایجاد شود.
همایون هاشمی دیگر نماینده مردم میاندوآب، تکاب و شاهین دژ در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: میاندوآب دومین دشت سرسبز کشورمان است ولی آن چیزی که میخواهیم نیست و مردم مطالباتی بسیاری دارند. در برخی نقاط خلأ ارتباطاتی وجود دارد که باید برطرف شود و دسترسی در جادهها با مشکلات بسیاری روبروست ولی زیرساختها در میاندوآب بسیار مناسب هستند.
وی با بیان اینکه آذربایجان غربی جاذبههایی فراوانی دارد که اتحاد و همبستگی مردمی در درجه نخست آن قرار داشته و بیش از هر چیزی به چشم میآید، افزود: ۸۰ درصد منابع طلای کشورمان در تکاب قرار درد ولی همین منطقه در محرومیت بسیاری به سر میبرد.
انتهای پیام/