علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر گفت: برنامه ریزی برای استفاده از توانمندی های قشر بانوان در جامعه، ارائه الگوی جدید و ایجاد اشتغال برای زنان روستایی از اولویت های جهاد کشاورزی است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: در این راستا صندوق های اعتبارات خرد زنان روستایی در شهرستان میاندوآب راه اندازی شده است.
وی اظهارکرد: هم اکنون ۱۹ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در شهرستان میاندوآب با ۷۱۱ نفر عضو و با اعتبار بالغ بر ۸۵۰ میلیون تومان در حال فعالیت هستند.
دیانتی با بیان اینکه مقام نخست را در این خصوص در سطح استان به خود اختصاص داده است؛ تصریح کرد: راه اندازی این صندوق ها تأثیر بسزایی در توانمندسازی زنان روستایی، کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال و رونق و شکوفایی اقتصاد مناطق روستایی داشته است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: بانوان غیور ما همچنان که در دوران هشت سال دفاع مقدس در پشتیبانی جبهه ها، پرستاری و مداوای مجروحان، تشویق مردان به حضور مداوم در جبهه و حفظ سنگرهای پشت جبهه، تأثیری مستقیم بر روحیه رزمندگان و پیروزی در جنگ داشتند؛ اینک نیز دوشادوش مردان در جبهه اقتصادی و تأمین معیشت خانوار نقش ایفا می کنند.
انتهای پیام/