تاریخ : یکشنبه, ۲۶ اسفند , ۱۴۰۳ Sunday, 16 March , 2025

مصرف بنزین در جنوب آذربایجان غربی ۳۵میلیون لیتر کاهش یافت

  • کد خبر : 288747
  • 26 خرداد 1399 - 10:15
مصرف بنزین در جنوب آذربایجان غربی ۳۵میلیون لیتر کاهش یافت

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب گفت: از ابتدای امسال تا پایان اواسط خردادماه، مقدار ۳۵ میلیون مترمکعب CNG در سطح منطقه میاندوآب سوخت گیری شده که سبب صرفه جویی بیش از ۳۵میلیون لیتر بنزین در سطح جنوب آذربایجان غربی شده است.

به گزارش زرین خبر، سید جواد فیض حسینی امروز در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به اشاره فعالیت ۴۹باب جایگاه CNG در منطقه میاندوآب، اظهار کرد: هم اکنون هشت باب جایگاه CNG با پیشرفت بالای ۹۰ درصدی با مشارکت بخش خصوصی در شهرستان های میاندوآب،مهاباد،نقده و پیرانشهر در حال احداث هستند .

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب افزود: با افتتاح و بهره برداری از هشت جایگاه در حال احداث CNG در سطح منطقه میاندوآب تعداد جایگاههای عرضه گاز طبیعی این منطقه به ۵۷جایگاه خواهد رسید و در نتیجه آن مدت زمان سوختگیری به کمتر از پنج دقیقه خواهد رسید.

وی با اشاره به مصرف روزانه ۴۶۰ هزار متر مکعب سی‌ان‌جی در منطقه میاندوآب،گفت:از ابتدای امسال تا پایان اواسط خردادماه، مقدار ۳۵ میلیون مترمکعب CNG در سطح منطقه میاندوآب سوخت گیری شده که سبب صرفه جویی بیش از ۳۵میلیون لیتر بنزین در سطح جنوب آذربایجان غربی شده است.

مدیرشرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه میاندوآب تصریح کرد: با پیگیری های بعمل آمده تعداد ۴۹ باب جایگاه تک منظوره و دومنظوره در سطح منطقه موفق به اخذ تاییدیه بازرسی ادواری از سازمان ملی استاندارد شدند .

فیض حسینی اظهار کرد: دریافت این تاییدیه ها در راستای خدمت رسانی مطلوب به شهروندان، کاهش خطرات احتمالی در جایگاه ها، هزینه ها، نگهداری مطلوب و تعمیرات به موقع قطعات و تجهیزات مورد استفاده در جایگاه ها و در مدار بودن آنها بوده است.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=288747

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.