یوسف روستا در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اعلام این خبر اظهار کرد: با پیگیری و تلاشهای شبانهروزی انجامگرفته از طریق دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان میاندوآب و مسئولین حوزه سلامت استان و شهرستان احداث و راهاندازی پد فرود بالگرد از سازمان اورژانس کشور در محل بیمارستان حضرت فاطمه (س) میاندوآب مورد تأیید قرار گرفت و مجوز آن صادر شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با اشاره به جایگاه سلامت بهعنوان محور اصلی توسعه پایدار و جایگاه ویژه این شهرستان بهعنوان قطب درمان، افزود: پس از چندین بار بازدید توسط مسئولین کشوری و سازمان اورژانس کشور و ناظر مسئول اورژانس هوایی استان از محل پد فرود بالگرد در بیمارستان حضرت فاطمه (س) میاندوآب؛ مجوز احداث، نقشه ساخت و راهاندازی پد فرود بالگرد مورد تأیید سازمان اورژانس کشور قرار گرفت.
وی گفت: احداث و راهاندازی پد فرود بالگرد اورژانس هوایی در شهرستان میاندوآب در راستای خدمتی ارزنده به عموم مردم منطقه بهویژه مردم میاندوآب، چهاربرج و باروق خواهد بود.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب اظهار کرد: از زحمات تمامی کسانی که در این راه کمک حال حوزه سلامت میاندوآب بودند کمال تشکر و امتنان را داریم.
میاندوآب از موقعیت منحصربهفردی در منطقه شمال غرب و جنوب آذربایجان غربی برخوردار بوده که همین موقعیت جغرافیایی میاندوآب، این شهر را تبدیل به محور و نقطه ثقل در منطقه کرده تا جایی که از این شهر بهعنوان قطب درمان منطقه نام برده میشود.
باتوجهبه موقعیت ویژه و منحصربهفرد میاندوآب، این شهرستان نیازمند توجه ویژه مسئولان استانی و کشوری در توسعه و تجهیز و اختصاص امکانات بوده که از جمله محوریترین این امکانات زیرساختهای بهداشت و سلامت است که میبایست در این شهرستان وجود داشته باشد تا بتواند خدمات مطلوبتری به مردم این شهرستان و شهرهای همجوار ارائه دهد.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه