تاریخ : چهارشنبه, ۲۸ خرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 18 June , 2025

رودخانه لیلان چایی در میاندوآب دوباره جاری شد+ تصاویر

  • کد خبر : 280487
  • 18 فروردین 1398 - 10:52
رودخانه لیلان چایی در میاندوآب دوباره جاری شد+ تصاویر

 رودخانه لیلان چایی که بخشی از آن در میاندوآب قرار دارد، دوباره جان گرفت و پرآب شد.

به گزارش زرین خبر، رودخانه لیلان چایی از کوه های سهند سرچشمه می‌گیرد و در داخل شهر میاندوآب وارد رودخانه زرینه رود شده و به دریاچه ارومیه می ریزد.

این رودخانه از دو شاخه اصلی بنام های بلوک آباد و سراجو چای که در محلی بنام روستای کوسه صفر بهم می‌رسند، تشکیل شده است.

لیلان چایی در روستای باغچه دیزج شاخه‌های کوچکی هم از روستای تبه اغبلاغ دریافت کرده و پس از عبور از روستای قوشقیه جیغالو و شیرین کند در داخل شهر میاندوآب وارد زرینه رود می‌شود.

اکنون پس از سال ها که بخشی از رودخانه که در داخل میاندوآب قرار داشت، خشک و بی آب شده بود، به دنبال بارش خوب و مناسب بهاری دوباره جان گرفته و پر آب شده و سبب خوشحالی مردم این شهر و کشاورزان شده است.

فرماندار میاندوآب نیز در این رابطه به خبرنگاران گفت: در پی بارشهای مناسب بهاری پس از سالها خشکسالی دوباره آب در لیلان چایی میاندوآب جاری شد.

مهدی قهرمانی  با بیان اینکه جاری شدن آب موجب خشکسالی کشاورزان و نویدبخش سالی پربرکت است، افزود: رودخانه لیلان چایی از دامنه کوه سهند در آذربایجان شرقی سرچشمه می گیرد و پس از طی مسافت ۵۰ کیلومتری به زرینه رود در میاندوآب می ریزد.

تصاویری از جان گرفتن دوباره لیلان چایی را مشاهده می کنید:

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=280487

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.