به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حسین نجفزاده امروز در جلسه کمیسیون قاچاق کالا و ارز شهرستان میاندوآب، اظهار کرد: از ابتدای امسال بیش از ۲ هزار و ۱۳۰ پرونده در تعزیرات حکومتی میاندوآب مختومه شده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: این تعداد پرونده از ابتدای امسال در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بهداشت، دارو و درمان در تعزیرات حکومتی شهرستان میاندوآب تشکیل و مختومه شده است.
وی گفت: پروندههای تشکیل شده منجر به صدور آرایی از قبیل نصب بنر، پلمب محل و درج در پرونده و نیز ضبط ملزومات بوده و نیز منجر به صدور حکم مجازات نقدی به بیش از ۴۶۲ میلیارد ریال شده است.
نجفزاده هم چنین از محکومیت نقدی به میزان ۱۰۸ میلیارد ریال در پرونده فروش خارج از شبکه آرد به مقدار ۷ هزار کیسه در شهرستان بوکان خبر داد و تصریح کرد: بر اساس قانون با متخلفان برخورد شده و احکام قضایی صادر میشود.
اموال تملیکی آذربایجان غربی جزو ۳ استان برتر
مدیرکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی آذربایجان غربی نیز در این جلسه ضمن پاسخ به سؤالات اعضای کمیسیون، اظهار کرد: در حال حاضر اموال تملیکی آذربایجان غربی در سه شهرستان ارومیه، میاندوآب و خوی دارای انبار است.
مهدی اعظمی افزود: اداره کل اموال تملیکی آذربایجان غربی در زمینه تعیین و تکلیف کالاهای موجود در انبارها بر اساس ارزیابیهای صورت گرفته امسال جزو ۳ استان برتر کشور معرفی شد.
لزوم برخورد قاطع و جدی با متخلفان
فرماندار ویژه شهرستان میاندوآب نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت نظارت و بازرسی، اظهار کرد: باید در بحث نظارت و بازرسی با جدیت و قاطعیت عمل کرد.
محمدرضا رضایی با تأکید بر نظارت ویژه و مستمز، اظهار کرد: در برخورد با فساد نباید هیچگونه مماشاتی صورت گیرد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب بر لزوم رعایت حقوق مصرفکننده و تولیدکننده، اظهار کرد: در کنترل بازار تمام جوانب در نظر گرفته شده و نباید به تولیدکننده صدمه وارد شود و درعینحال مصرفکننده نیز نباید در تنگنا قرار گیرد.
وی گفت: در سطح جامعه و در راستای تنظیم بازار و مبارزه با قاچاق کالا، مقابله با افزایش بیرویه و خودسرانه قیمتها و برخورد جدی با متخلفان در بازار انجام شود.
هم چنین در این جلسه هر یک از اعضای کمیسیون گزارشی از اقدامات و عملکرد اداره خود ارائه کردند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
انتهای خبر/