تاریخ : دوشنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 28 April , 2025
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب خبر داد:

راه‌اندازی آزمایشگاه آموزشی در دانشکده علوم پزشکی میاندوآب

  • کد خبر : 333328
  • 08 اردیبهشت 1404 - 0:40
راه‌اندازی آزمایشگاه آموزشی در دانشکده علوم پزشکی میاندوآب
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب گفت: راه‌اندازی آزمایشگاه آموزشی در دانشکده علوم پزشکی در زمینه‌های بیوشیمی، کنترل کیفیت و دیگر رشته‌های علوم پایه در دستور کار قرار دارد.

یوسف روستا در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به اقدامات توسعه‌ای و در دست اجرای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، اظهار کرد: اولین و مهم‌ترین اقدام در راستای توسعه رشته‌های آموزشی، تصویب رشته مامایی در دانشکده علوم پزشکی میاندوآب است که پس از رایزنی‌ها و مکاتبات مستمر با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، این رشته از مهرماه سال جاری پذیرش دانشجو خواهد داشت.

وی با بیان اینکه با این اقدام، تعداد رشته‌های فعال در دانشکده علوم پزشکی به سه رشته خواهد رسید، افزود: در سند توسعه دانشکده برای سال آینده دو رشته جدید نیز پیش‌بینی شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب در ادامه به پروژه‌های دیگر اشاره کرد و افزود: یکی از پروژه‌های مهم که در حال اجرا است، پروژه باند فرود بالگرد در بیمارستان حضرت فاطمه زهرا (س) میاندوآب است که با همکاری شهرداری در حال احداث است.

روستا تصریح کرد: باند فرود بالگرد با هدف تسریع در انتقال بیماران اورژانسی احداث می‌شود و با تسریع در اجرای آن در دو ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی همچنین به راه‌اندازی آزمایشگاه آموزشی در دانشکده علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: آزمایشگاه آموزشی جدیدی در دانشکده علوم پزشکی راه‌اندازی خواهد شد که در زمینه‌های بیوشیمی، کنترل کیفیت و دیگر رشته‌های علوم پایه فعالیت خواهد کرد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: این پروژه در حال حاضر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و انتظار می‌رود که پیش از شروع سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسد.

وی با اشاره به اینکه در باروق نیز پروژه مرکز جامع سلامت گل سلیمان‌آباد تکمیل شده و به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید، اظهار کرد: موضوع پیش بیمارستان شهرستان چهاربرج نیز در دست اقدام بوده و زمین این پروژه تملک شده و در اختیار دانشکده قرار گرفته است و به زودی عملیات ساخت این پیش بیمارستان آغاز خواهد شد.

روستا تأکید کرد: با اقدامات انجام گرفته در راستای توسعه زیرساخت‌های آموزشی و درمانی قدم برداشته و تلاش می‌کنیم در مسیر ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی به مردم منطقه از هیچ کوششی دریغ نکنیم.

انتهای خبر/ م

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=333328

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰