یوسف حضرتی در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با تبریک فرارسیدن روز ثبت احوال، اظهار کرد: در راستای برنامهها و سیاستهای سازمان ثبت احوال؛ درگاه خدمات یکپارچه الکترونیکی سازمان ثبت احوال راهاندازی شده است.
رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب افزود: این درگاه با عنوان «سامانه سهیم» به عنوان یک پلتفرم دیجیتال، امکان دسترسی شهروندان به مجموعهای گسترده از خدمات ثبت احوال را از طریق اینترنت فراهم کرده است.
وی با اشاره به امکانات سامانه سهیم، گفت: سامانه سهیم، پل ارتباطی امن، مطمئن و یکپارچه برای دسترسی اینترنتی شهروندان به ۲۳ خدمت غیرحضوری ثبت احوال، نظیر مشاهده اطلاعات خانواده شامل پدر، مادر، همسر و فرزند در کنار اطلاعات هویتی، ثبتنام کارت هوشمند ملی، تغییر نشانی، سامانه تعاملی نام، تغییر نام و نام خانوادگی و غیره است.
رئیس اداره ثبت احوال میاندوآب تصریح کرد: در آیندهای نزدیک با توسعه و فراهمشدن زیرساختهای لازم، تمامی خدمات هویتی از طریق این درگاه به مردم ارائه خواهد شد.
حضرتی هم چنین با تأکید بر اینکه اشخاص ظرف ۲۰ روز پس از جابهجایی باید نشانی خود را به سازمان ثبت احوال اعلام نمایند، اظهار کرد: از سال جاری تمامی دستگاههای اجرایی با ارتباط به پایگاه سازمان ثبت احوال کشور موظفاند آخرین استعلام نشانی افراد برای ارائه خدمات را از سازمان ثبت احوال دریافت کنند و مرجع اصلی اقامتگاه قانونی افراد ثبت احوال خواهد بود.
وی گفت: تمامی افرادی که نشانی محل سکونت آنها تغییر کرده است، موظف هستند ظرف مدت ۲۰ روز به سامانه سهیم به نشانی sahim.sabteahval.ir مراجعه و نشانی جدید خود را ثبت نمایند تا از هرگونه مشکل احتمالی در ارائه خدمات به آنها جلوگیری شود.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمالغرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است و در سال ۱۴۰۰ نیز دو بخش مرحمتآباد و باروق با تفکیک از این شهرستان به شهرستانهای چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.
انتهای خبر/