تاریخ : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴ Friday, 11 July , 2025
 امام جمعه چهاربرج:

 جنگ ۱۲ روزه تجلی قدرت فرماندهی رهبری بود

  • کد خبر : 335314
  • 20 تیر 1404 - 13:30
 جنگ ۱۲ روزه تجلی قدرت فرماندهی رهبری بود
امام جمعه چهاربرج گفت: نیروهای مسلح به پشتوانه مدیریت رهبری بود که توانستند در کمتر از ۲۴ ساعت آرایش تهاجمی خود را تبدیل به عملیات نظامی کنند.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام والمسلمین اصغر جلالی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته چهاربرج با اشاره به فرماندهی رهبر انقلاب در جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: رسانه‌های ضدانقلاب به دنبال ساخت یک تصویر غلط از رهبر انقلاب بوده و مباحثی مانند زندگی پنهانی و گوشه و کنج مطرح می‌کنند این در حالی است که مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر انقلاب بود.

امام جمعه چهاربرج افزود: نیروهای مسلح به پشتوانه مدیریت رهبری بود که توانستند در کمتر از ۲۴ ساعت آرایش تهاجمی خود را تبدیل به عملیات نظامی کنند و این در چارچوب‌های نظامی یک اقدام بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه جایگزینی فرماندهان سطح بالا امر ساده‌ای نیست، گفت: این جایگزینی یک موضوع کاملاً تخصصی بوده و در شرایط جنگی کار بسیار دشوارتر است که تعیین این فرماندهان به نحوی که کار به بهترین نحو خود پیش برود اقدام بسیار ارزشمندی بوده که در این جنگ شاهد آن بودیم.

جلالی با اشاره به اینکه عملاً رهبری تعیین‌کننده سطح، نوع، میزان، گستردگی و بالا و پایین بودن کیفیت میدان بودند و این یک کار شبانه‌روزی و در یک سطح حرفه‌ای بوده است، تصریح کرد: به تعبیر دقیق‌تر مغز فرماندهی جنگ در اختیار رهبر انقلاب بود و ایشان مانند یک ژنرال زبده نظامی عهده‌دار مدیریت کلان این جنگ بودند.

امام جمعه چهاربرج با تأکید بر اینکه رهبر انقلاب میدان‌دار اصلی این نبرد بود و این امر باید برای مردم تشریح شود، اظهار کرد: هیچ‌کس به اندازه رهبر انقلاب در این روزها نجنگیده و نباید این واقعیت با حیله‌های رسانه‌ای پنهان بماند.

وی در ادامه خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه ایران متوقف شدنی نیست، افزود: دشمنان در محاسبات خود، خطایی بزرگ از برآورد وضعیت ایران داشتند و با تکیه بر تحریم‌ها، فشارهای اقتصادی و تبلیغات رسانه‌ای، تصور می‌کردند که مردم ایران پس از تجاوز نظامی با آن‌ها همراهی خواهند کرد که تصورات دشمن یک خطای محاسباتی بزرگ بود.

جلالی با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها همچنان به دنبال اجرای طرح «خاورمیانه بزرگ» هستند، گفت: هدفی که در این طرح دنبال می‌شود، نه بزرگ کردن خاورمیانه بلکه تجزیه آن به مناطق کوچک‌تر و تبدیل رژیم صهیونی به ژاندارم منطقه است و قطعاً این هدفی دست‌نیافتنی بوده و تاریخ ایران گواه این مدعاست.

وی با بیان اینکه اگرچه دشمن در برخی نقاط مانند لیبی و سودان به اهداف خود دست یافته؛ اما ایران، با تاریخ و تمدن خود پاسخی قاطع به آنان خواهد داد، اظهار کرد: این جنگ به‌قدری برای نظام استکبار، مهم بود که علاوه بر صهیونیست‌های خبیث، آمریکا نیز از پس پرده بیرون آمده و آشکارا در این جنگ شرکت کرده است.

امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه این نبرد، تازه آغاز شده و فراتر از تمام جنگ‌هایی است که بشر تاکنون به خود دیده است، تصریح کرد: آمریکا با تمام امکانات خود، از جمله گروه‌های معارض، تجهیزات پیشرفته، هوش مصنوعی، جنگ سایبری و جنگ روانی به میدان آمده است و ما باید همیشه در مقابل این دشمن آماده باشیم.

جلالی در ادامه بیان اینکه «وطن» کلمه مقدسی است، گفت: از اول انقلاب، یک گروهی سعی می‌کردند گرایش به ملیت را و نام ایران را و بزرگداشت ایران را در مقابل گرایش اسلامی و انقلابی قرار بدهند و تفکیک کنند بین مسئله ملیت و مسئله اسلامیت اما جنگ، دفاع مقدس و شهدای عزیز ما این وسوسه باطل را به طور واضح و به‌صورت عملی ابطال کردند.

وی تصریح کرد: آن کسانی که ادعا می‌کردند طرف‌دار ایران هستند، از ترس، درون خانه‌های خودشان خزیدند و حاضر نشدند یک قدم برای دفاع از مرزهای کشور بردارند و بعضی‌هایشان هم از کشور رفتند؛ همان کسانی که مدعی طرف‌داری از ایران و ایرانیت بودند.

امام جمعه چهاربرج اظهار کرد: اما این بچه مسلمان‌ها، نماز شب‌خوان‌ها، باکری‌ها، همت‌ها، و…، لشکر عاشوراها بودند که از اسلام، از کشور و از مرزهای ایران دفاع کردند.

جلالی با بیان اینکه اسلامیت و ایرانیت دو قطب متضاد نیستند؛ بلکه یک حقیقت هستند، گفت: هر کسی طرف‌دار اسلام شد، هر کسی سرباز اسلام شد، از هر ارزشی از جمله ارزش میهن و وطن به طور طبیعی دفاع می‌کند و امروز وطن یعنی ایران عزیز، با اندیشه اسلام که همان مایه اصلی انقلاب است، جفت شدند و برهم منطبق شدند، اگر بخواهید از اسلام دفاع کنید؛ اما از ایران دفاع نکنید، ممکن نیست.

وی در ادامه به اقتدار انصارالله و ناکارآمدی ناوهای آمریکایی اشاره کرد و افزود: عقب راندن ناو هواپیمابر آمریکایی توسط حوثی‌های یمنی، به نقطه عطفی در معادلات نظامی منطقه تبدیل شده و نشان‌دهنده برتری تاکتیکی یمن در برابر ارتش‌های پیشرفته است.

امام جمعه چهاربرج تصریح کرد: اقدامات نیروهای مسلح یمن علیه ناوهای هواپیمابر آمریکایی، نشان‌دهنده تحول عمیقی در جنگ‌های دریایی است که با استفاده از موشک‌های مافوق صوت، پهپادهای ارزان‌قیمت، و تاکتیک‌های نامتقارن انجام شده و نه‌تنها کارایی ناوهای هواپیمابر را زیر سؤال برده، بلکه معادلات قدرت در منطقه را تغییر داده است.

وی با بیان اینکه ایالات متحده همچنان به سرمایه‌گذاری‌های کلان در ناوگان دریایی خود ادامه می‌دهد، افزود: تهدیدات نوظهور و توانایی‌های نیروهای یمنی نشان می‌دهد که دوران سلطه بلامنازع این شناورها به پایان رسیده است و این تحولات، واشنگتن را وادار به بازنگری در راهبردهای نظامی و هزینه‌های دفاعی خود کرده و پرسش‌های جدیدی درباره آینده جنگ‌های دریایی و نقش فناوری‌های نوین در آن مطرح ساخته است.

جلالی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه با بیان اینکه عاشورا آغاز است نه پایان، اظهار کرد: عاشورا به ما آموخت که شهادت، نه یک پایان، بلکه آغازی است برای بیداری و تحول و اگر عاشورا را تنها در قالب یک مراسم عزاداری سالانه ببینیم و از درس‌های عمیق آن غافل شویم، آن‌وقت حسین (ع) و کربلا را به فراموش می‌کنیم.

امام جمعه چهاربرج با بیان اینکه برای اینکه عاشورا در زندگی ما جاری باشد، نیازی به شمشیر و نیزه نیست، تصریح کرد: عاشورا در هر تصمیم و عمل ما می‌تواند زنده بماند. وقتی در برابر ظلم سکوت نمی‌کنیم، وقتی دست مظلومی را می‌گیریم، وقتی برای حفظ عزت و کرامت خود و دیگران می‌ایستیم، عاشورایی دیگر را رقم زده‌ایم.

وی با اشاره به اینکه عاشورا در کمک به نیازمندان، در دفاع از حق، در ترویج عدالت و در گسترش محبت و اخلاق حسینی متجلی می‌شود، گفت: عاشورا به ما یادآوری می‌کند که مسئولیت ما تنها عزاداری نیست، بلکه عمل به آرمان‌های حسینی (ع) است و ما باید پرچم عاشورا را در هر لحظه از زندگی خود برافراشته نگه داریم.

جلالی افزود: این پرچم، پرچم آزادگی، عدالت و ایثار است و امروز، در جهانی که ظلم و بی‌عدالتی بیداد می‌کند، وظیفه ما سنگین‌تر است و باید با الهام از عاشورا، در برابر هر نوع ستم و زورگویی بایستیم و برای احیای ارزش‌های انسانی و الهی تلاش کنیم.

امام جمعه چهاربرج با اشاره به اینکه چطور ممکن است کسی زینب کبری (س) را دوست داشته باشد، اما در عفت، حیا، و شجاعت در دفاع از حق، هیچ شباهتی به او نداشته باشد؟ اظهار کرد: محبت به اهل بیت (ع) باید ما را به‌سوی کسب فضایل انسانی و کمالات اخلاقی ببرد. این عشق، ما را وادار می‌کند که راه حسین (ع) را بشناسیم و در آن قدم بگذاریم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=335314

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰