بابک محمدزاده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به حل مشکل جایگاه سیانجی ولایت شهرداری میاندوآب، اظهار کرد: جایگاه سیانجی ولایت شهرداری میاندوآب در سال ۱۳۸۹ به بهرهبرداری رسیده بود و به مردم خدمات ارائه میکرد.
شهردار میاندوآب گفت: در سال ۱۳۹۲ از طرف شخصی حقیقی علیه شهرداری در این مورد شکایت قضایی انجام و در سال ۱۳۹۹ این شکایت قضایی منجر به صدور حکم قطعی تخریب جایگاه سیانجی ولایت شهرداری میاندوآب شده بود.
وی با بیان اینکه شهرداری از سال ۱۳۹۲ درگیر پرونده قضایی این جایگاه بود و این جایگاه نیز بر اساس حکم قضایی باید تخریب میشد، افزود: با توجه به مطالبه شهروندان مبنی بر فعالیت جایگاه سیانجی و اهمیت موضوع، رسیدگی به آن در دستور کار شهرداری و مجموعه شورای شهر میاندوآب قرار گرفت.
شهردار میاندوآب تصریح کرد: در نهایت به همت مجموعه شورای شهر، ریاست دادگستری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان و شرکت نفت میاندوآب این موضوع به سرانجام رسید و پرونده آن بسته شد.
محمدزاده اظهار کرد: شهرداری میاندوآب موفق شد در آبان ماه امسال با سازش و مصالحه به موضوع این جایگاه سیانجی که تخریب و احداث جایگاه جایگزین بیش از ۷۰ میلیارد ریال برای شهرداری هزینه داشت؛ پایان دهد.
وی گفت: با حل مشکل جایگاه سیانجی ولایت شهرداری میاندوآب؛ این جایگاه فعالیت خود را برای ارائه خدمات به شهروندان از سر میگیرد.
سیانجی سوخت مناسب و پاکی است که در بهبود هوا و سالمسازی محیط زیست نقش تأثیرگذاری داشته و ایجاد زیرساختهای لازم برای دسترسی آسان شهروندان به این سوخت و فرهنگسازی استفاده از آن باید مورد توجه مسئولان باشد.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه