تاریخ : جمعه, ۱۰ اسفند , ۱۴۰۳ Friday, 28 February , 2025
امام‌جمعه میاندوآب:

دشمنان محکمات انقلاب اسلامی را نشانه گرفته‌اند

  • کد خبر : 331690
  • 10 اسفند 1403 - 13:55
دشمنان محکمات انقلاب اسلامی را نشانه گرفته‌اند
امام‌جمعه میاندوآب گفت: تمام هم‌ و غم دشمنان ایجاد تردید در محکمات و مبانی انقلاب اسلامی است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمید حسن‌زاده در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، اظهار کرد: تمام هم‌ و غم دشمنان ایجاد تردید در محکمات انقلاب اسلامی بوده و می‌خواهد محکمات و مبانی انقلاب اسلامی را به خطر بیندازد.

 امام‌جمعه میاندوآب با بیان اینکه باورمندی به اسلام ناب محمدی (ص) یکی از محکمات انقلاب اسلامی است، افزود: انقلاب اسلامی مخالف اسلام سکولار و اسلام آمریکایی بوده؛ اما دشمن می‌خواهد اسلام آمریکایی و شیعه انگلیسی و سنی آمریکایی را ترویج دهد.

 وی با اشاره به اینکه اعتقاد به اصل ولایت رهبران الهی و استمرار آن در اصل ولایت‌فقیه یکی دیگر از محکمات انقلاب اسلامی است، گفت: امامین انقلاب همواره تأکید داشته‌اند که پشتیبان ولایت‌فقیه باشید تا به مملکت و انقلاب اسلامی صدمه‌ای وارد نشود.

 حسن‌زاده تصریح کرد: به برکت رهبری ولایت‌فقیه در مقابل دشمنان ایستادگی کرده و پوزه آنان را به خاک مالیده‌ایم و لذا باید قدر ولایت را بدانیم.

 امام‌جمعه میاندوآب خداباوری را از دیگر محکمات و مبانی انقلاب اسلامی برشمرد و اظهار کرد: محاسبات معنوی و اعتماد به وعده‌های الهی یکی از مبانی و محکمات انقلاب اسلامی بوده و ما آثار آن را در مقابل دشمنان همواره دیده‌ایم.

 وی گفت: دشمن همواره به دنبال این بوده که نظام و انقلاب اسلامی را ناکارآمد جلوه دهد و در این راستا نیز همواره کوچک‌ترین ضعف ما را بزرگ‌نمایی کرده و بر طبق ناکارآمدی می‌کوبد؛ اما از بزرگ‌ترین مشکلات خود مثل ناتوانی در مهار آتش‌سوزی چشم‌پوشی کرده و آن را لاپوشانی می‌کند.

 حسن‌زاده تصریح کرد: دشمن می‌خواهد وعده‌های الهی را زیر سؤال برده و می‌خواهد ما از معنویت و دین فاصله بگیریم.

 امام‌جمعه میاندوآب با بیان اینکه دشمن به دنبال این است تا تقوا را در جامعه کم‌رنگ کند، گفت: دشمن به دنبال این است که نفاق بیندازند و اتحاد را از بین ببرد و بین مردم و نظام اسلامی بی‌اعتمادی ایجاد کند.

 وی با تأکید بر اینکه نباید فریب دشمن را بخوریم، اظهار کرد: دشمن می‌خواهد ما را ناکارآمد و خود را کارآمد جلوه دهد در حالی که واقعیت چیز دیگری است و ایران کشوری است که منحصربه‌فردترین پهپاد را ساخته و «ما می‌توانیم» را به نحو احسن معنا کرده است.

 حسن‌زاده افزود: از بین بردن خداباوری، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی دیگر هدف دشمن با تردید در محکمات و مبانی انقلاب اسلامی است که می‌خواهد با این کار اجازه جهانی‌ شدن انقلاب اسلامی را ندهد؛ ولی به حول قوه الهی امروز انقلاب اسلامی جهانی شده و الهام‌بخش گروه‌هایی مقاومت در دنیا است.

 امام‌جمعه میاندوآب تصریح کرد: دشمنان این را بدانند که مردم و حاکمیت، دولت و ملت در کنار هم و به برکت خون شهدا و به رهبری‌های داهیانه رهبر انقلاب و با توکل بر خدا؛ کشتی این انقلاب اسلامی را به سرمنزل مقصود که انقلاب جهانی حضرت مهدی موعود (عج) است؛ خواهند رسانید.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=331690

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰