انعقاد قرارداد کشت گندم در ۱۱ هزار هکتار
۱۰ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۲
شناسه : 326471
1
 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب خبر داد:  مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب گفت: از آغاز سال زراعی جدید تاکنون در سطح ۱۱ هزار و ۴۲۹ هکتار با زارعین این شهرستان، قرارداد کشت گندم منعقد شده است.
پ
پ

رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به آخرین وضعیت کشت‌های پاییزه در میاندوآب، اظهار کرد: از آغاز سال زراعی جدید تاکنون در سطح ۱۱ هزار و ۴۲۹ هکتار با زارعین این شهرستان، قرارداد کشت گندم منعقد شده است.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب افزود: بر اساس آخرین آمار تاکنون سه هزار و ۱۳۴ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان زیر کشت گندم رفته است و این روند همچنان ادامه دارد.

 وی گفت: علاوه بر عقد قرارداد کشت گندم، ۵۳۴ هکتار نیز جهت کشت محصول جو عقد قرارداد انجام‌گرفته و در ۱۳۱ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان، جو کشت شده است.

 مقدم با بیان اینکه ۳۷۸ هکتار از اراضی نیز به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص‌یافته است، تصریح کرد: کشت پاییزه همچنان ادامه داشته و میزان اراضی زیر کشت افزایش می‌یابد.

 مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اهمیت تأمین به‌موقع نهاده‌های کشاورزی، اظهار کرد: تاکنون بیش از یک هزار تن انواع کودهای شیمیایی ازته، فسفاته و پتاسه جهت بهبود تغذیه محصولات پاییزه در بین زارعین شهرستان میاندوآب توزیع شده است.

 مقدم گفت: از مقدار یک هزار و ۴۰ تن بذور گندم گواهی شده واصله به شهرستان نیز یک هزار و پنج تن در بین گندم‌کاران منطقه توزیع شده است.

 وی هم چنین با اشاره به برگزاری جلسه شورای بخش کشاورزی در شهرستان و بررسی وضعیت کشت‌های پاییزه، افزود: در این جلسه نیز بر لزوم تأمین آب آبیاری برای کشت‌های پاییزه، سوخت ماشین‌آلات کشاورزی، موتورپمپ‌هایی آبیاری و واحدهای تولیدی بخش کشاورزی و تعیین تکلیف در خصوص اختصاص زمین برای راه‌اندازی شهرک کشاورزی میاندوآب بحث شد.

 دشت میاندوآب با دارابودن ۴۵ هزار هکتار اراضی قابل‌کشت، وجود منابع خاک حاصلخیز، اقلیم مناسب و سازگار یکی از قطب‌های مهم کشاورزی به شمار می‌رود.

 ۲۶ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در میاندوآب فعالیت داشته و سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی معادل یک‌ششم تولیدات کشاورزی استان در میاندوآب تولید می‌شود.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

 انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.