به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، اعظم گودرزی، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان این که وجود بوفه مدارس فرایند خاصی دارد؛ گفت: محل توزیع مواد غذایی در مدارس (بوفه) باید استانداردهای خاص خود را داشته باشد.
وی با بیان این که معاونت بهداشتی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی استانداردهای لازم بوفه مدارس را ابلاغ میکند؛ افزود: مدیران مدارس با توجه به فضای مدرسه و استانداردهای لازم برای ایجاد بوفه درخواست میدهند.
او با بیان این که سلامت دانشآموزان بسیار مهم است؛ ادامه داد: پایگاههای تغذیه در مدارس یکی از مهمترین رکنهای سلامت دانشآموزان در مدارس هستند؛ چرا که در آنها مواد غذایی توزیع و سپس مصرف میشود. بر همین اساس باید بوفهها مجوزهای لازم را داشته باشند.
وی با بیان این که برای دریافت مجوز فرایندهایی باید اجرایی شوند؛ تصریح کرد: این فرایندها باید طی بشوند تا سلامت دانشآموزان حفظ شود.
گودرزی با بیان این که اگر پایگاههای تغذیه استانداردها و مجوزهای لازم را نداشته باشند برای توزیع مواد غذایی به عنوان استاندارد پذیرفته نمیشوند و نمیتوانند مواد غذایی را توزیع کنند؛ اظهار کرد: حدود ۵ درصد مدارس ما در سال تحصیلی گذشته درخواست مجوز داده بودند و استانداردهای لازم را نیز داشتند.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزشوپرورش با بیان این که اقلامی که در بوفه مدارس یا همان پایگاه تغذیه سالم توزیع میشوند، باید متخصصین واحد بهداشت و تغذیه وزارت بهداشت تأیید کنند؛ تصریح کرد: ما با متخصصین واحد بهداشت و تغذیه وزارت بهداشت جلساتی را برگزار میکنیم و بر اساس آن ابلاغیه به ما ارائه میدهند که در این ابلاغیه مشخص میشود که چه اقلام غذایی مجاز و قابلفروش هستند.
وی با بیان این که طبق همین دستورات اقلام مورد تأیید به ادارات کل آموزشوپرورش ابلاغ میشوند؛ گفت: مواد غذایی همچون خشکبار که برای دانشآموزان مفید هستند در بوفه مدارس قابل فروشند. همچنین مواد غذایی غیرمجاز همچون شیر یا نوشیدنی گازدار در مدارس غیرقابلفروش هستند.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه