افزونه جلالی را نصب کنید. 22 جماد أول 1446 Saturday, 23 November , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 24524 تعداد نوشته های امروز : 5 تعداد اعضا : 3 تعداد دیدگاهها : 0×
افزایش دبی رودخانه های زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب نگران کننده نیست/ نفوذ سیلاب و آبگرفتگی اراضی کشاورزی و راههای روستایی میاندوآب صحت ندارد/ ظرفیت ذخیره سازی سد شهید کاظمی هم اکنون 200 میلیون متر مکعب است
۱۱ فروردین ۱۳۹۸ - ۷:۳۰
شناسه : 280404
18

فرماندار میاندوآب گفت: هیچ گونه جای نگرانی از بابت خطرهای احتمالی سیل در میاندوآب و به ویژه روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب وجود ندارد.

پ
پ

به گزارش زرین خبر، مهدی قهرمانی در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به آمادگی کامل دستگاه های اجرایی و ستاد مدیریت بحران شهرستان برای مقابله با سیلاب احتمالی، اظهار کرد: از یک هفته پیش ستاد مدیریت بحران این شهرستان با بکارگیری تمام امکانات و ماشین آلات دستگاههای اجرایی و بخش خصوصی در راستای مقابله با سیلاب احتمالی در منطقه فعال هستند.

فرماندار میاندوآب افزود: در این راستا به طور شبانه روزی اقدامات لازم در مسیل های سیلابی در کنار زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب که نیاز به تقویت یا لایروبی داشتند، انجام گرفته و در حال حاضر نیز در هر جا نیاز باشد، اقدامات لازم انجام می گیرد.

وی گفت: بیش از 40 دستگاه انواع ماشین آلات سنگین در مسیر دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب فعال بوده و به طور شبانه روزی از آمادگی کامل برخوردار است و هیچ گونه جای نگرانی از بابت خطرهای احتمالی سیل در میاندوآب و به ویژه روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود میاندوآب وجود ندارد.

قهرمانی اظهار کرد: هم اکنون ورودی سد مخزنی شهید کاظمی 230 متر مکعب بر ثانیه و خروجی آن نیز حدود 350 متر مکعب بر ثانیه است که به دنبال افزایش خروجی آن نیز هستیم.

فرماندار میاندوآب گفت: ظرفیت ذخیره سازی سد شهید کاظمی هم اکنون 200 میلیون متر مکعب است و درصورتی که شدت بارش باران و شدت آن بیشتر باشد یا برف های موجود در مناطق کوهستانی این شهرستان ذوب شود، مشکلی در ورودی آب به سد و ذخیره وجود نخواهد داشت.

وی با بیان اینکه رودخانه زرینه رود میاندوآب ظرفیت تحمل 2 برابر سیلاب فعلی را دارد، افزود: هم اکنون دبی آبی که در این رودخانه جریان دارد 430 مترمکعب بر ثانیه است که در صورت افزایش آب یا بارندگی زیاد تا 850 مترمکعب بر ثانیه قابل افزایش است.

فرماندار میاندوآب گفت: ظرفیت خروجی رودخانه سیمینه رود نیز هم اکنون کمتر از یک سوم ظرفیت آن است و در صورت افزایش بارندگی تا 2.5 برابر بیشتر از ظرفیت فعلی، می تواند آب را به سمت دریاچه ارومیه هدایت کند.

قهرمانی هم چنین با تکذیب اخبار منتشره در شبکه های اجتماعی مبنی بر آبگرفتگی راهها و زمین های روستایی این شهرستان، اظهار کرد: مردم تنها اخبار را از مراجع رسمی، صدا و سیما و دستگاه های متولی از جمله فرمانداری، امور منابع آب و ستاد بحران پیگیری کنند.

فرماندار میاندوآب با بیان اینکه اینگونه اخبار سندیتی ندارند، افزود: حتی با خود هم تماس گرفته و می گویند که اراضی کشاورزی و یا راههای روستایی دچار آبگرفتگی شده اند، در حال که خود شما هم دیدید که چنین چیزی وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه زرینه رود میاندوآب ظرفیت تحمل دو برابر سیلاب فعلی را دارد، گفت: هم اکنون دبی آب 430 مترمکعب بر ثانیه است که می توانیم آن را تا 850 مترمکعب بر ثانیه نیز افزایش دهیم و هیچگونه مشکلی هم نداشته باشیم.

قهرمانی با بیان اینکه تصرف بستر رودخانه و کشاورزی در داخل حریم بستر رودخانه غیرقانونی است، تصریح کرد: اخباری که در کانال های تلگرامی وشبکه های اجتماعی در این باره متشر شده و می شود، کذب بوده و سندیتی ندارند.

فرماندار میاندوآب گفت: به مردم این شهرستان به ویژه اهالی ساکن در روستاهای پایین دست دو رودخانه زرینه رود و سیمینه رود این اطمینان را می دهیم که هیچ گونه نگرانی از بابت جاری شدن سیل و تهدید زندگی آنان وجود ندارد؛ با وجود این از اتراق یا حضور در حاشیه رودخانه ها اجتناب کنند.

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.