یعقوب اسماعیلیان در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به خدمات ارائه شده توسط جمعیت هلال احمر از ۲۸ اسفند سال گذشته تا ۱۷ فروردین ماه امسال در پست های امدادی در میاندوآب، اظهار کرد: در راستای اجرای طرح راهنمای مسافران نوروزی توسط جمعیت هلال احمر از ۲۸ اسفند سال گذشته تا ۱۷ فروردین ماه امسال به ۷۱۷مسافر در پایگاه هلال احمر خدمات ارائه شده است.
رئیس اداره هلال احمر میاندوآب افزود: در این زمینه، یک هزار و ۸۸۴ عدد اقلام فرهنگی شامل بروشور و سی دی و نقشه گردشگری توزیع شد و ۱۶۰ نفر کمپین نه به تصادفات را امضا کردند.
وی با اشاره به برپای دو پایگاه امداد جاده ای در شهرستان میاندوآب، گفت: از ۲۸ اسفند ماه سال گذشته تا ۱۷ فروردین ماه، و در مدت اجرای طرح ملی امداد و نجات هلال احمر شهرستان ۲۹ نفر از مسافران حادثه دیده بودند که به آنها خدمات ارائه شد و نیز برخی حادثه دیدگان به مراکز درمانی اعزام و تحت مداوا قرار گرفتند.
اسماعیلیان تصریح کرد: تمام تلاش ما بر این بود که با تمام توان در خدمات ارائه شده به مسافرین نوروزی در سال جاری علاوه بر انجام وظایف محوله ،مسافران عزیز را در داشتن سفری ایمن وبا آسودگی خیال یاری کنیم.
انتهای پیام/