علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: امسال تاکنون حدود ۲۲ هزار تن گندم مازاد بر نیاز از کشاورزان منطقه در این شهرستان خریداری شده است.
معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به اینکه بر اساس پیش بینی ما امسال ۵۰ هزار تن گندم از اراضی کشاورزی در میاندوآب برداشت می شود، افزود: در شهرستان میاندوآب پنج مرکز خرید، محصول گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را با قیمت تضمینی خریداری می کنند.
وی گفت: امسال ۲۴ هزار و ۱۶۱ هکتار از اراضی زراعی شهرستان میاندوآب به کشت محصول گندم اختصاص یافته است.
دیانتی تصریح کرد: از مجموع اراضی زیر کشت گندم در شهرستان میاندوآب در حدود ۱۳ هزار و ۳۷۱ هکتار مربوط به گندم دیم و ۱۰ هزار و ۷۹۰ هکتار مربوط به گندم آبی است.
وی گفت: شهرستان میاندوآب یکی از قطب های اصلی کشاورزی در منطقه بوده و اقتصاد نیمی از مردم میاندوآب، وابسته به کشاورزی است.
انتهای پیام/