مهدی فتاحی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اعلام این خبر گفت: این طرح همزمان با هفته دامپزشکی به صورت ویدئو کنفرانس در ۱۳ استان کشور و در شهرستان میاندوآب در آذربایجان غربی افتتاح شد.
رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب با بیان اینکه با افتتاح این طرح گوشت مرغ تولیدی در سه درجه شامل +A ،A و B در این کشتارگاه عرضه میشود، افزود: کشتارگاه صنعتی میاندوآب به عنوان یکی از پنج کشتارگاه برتر کشور با درجه A+ گوشت مرغ به بازار عرضه خواهد کرد.
وی اظهار کرد: اجرای طرح رتبه بندی تولید و عرضه مرغ در صادرات این محصول تاثیر بسزایی داشته و در واقع گوشت مرغ تولید شده شناسنامهدار میشود.
فتاحی با بیان اینکه کشتارگاه صنعتی مرغ میاندوآب نخستین واحد کشتارگاهی دارای رتبه A+ در سطح استان است، تصریح کرد: این کشتارگاه دارای ظرفیت تولید گوشت مرغ ۶ هزار قطعه در ساعت و تولید ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در سال است.
رئیس شبکه دامپزشکی میاندوآب افزود: سالانه در شهرستان میاندوآب 6هزار و 500 تا 7 هزار تن گوشت سفید تولید می شود.
انتهای پیام/