علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر، اظهار کرد: در سال زراعی ۹۷-۹۶ در سطح شهرستان ۳۱ هکتار گیاه دارویی شامل سه هکتار گل محمدی، چهار هکتار زعفران ،۹هکتار بادرنجبویه، نعنا فلفلی و… و ۱۵هکتار بصورت پراکنده سنجد کشت شده است .
معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به برگزاری همایش یک روزه کارکردها اقتصادی ، کاشت داشت و برداشت گل محمدی در این شهرستان در راستای افزایش کشت گیاهان دارویی، گفت: این همایش درجهت سیاستهای احیاء دریاچه ارومیه با هدف تغییر الگوی کشت و مقابله با پدیده خشکسالی و با رویکرد ترویج وآگاه سازی بهره برداران با گیاه دارویی گل محمدی بعنوان یک گیاه با نیاز آبی کم و مناسب شرایط اقلیمی منطقه برگزار شد.
وی افزود: گیاه دارویی گل محمدی بعنوان یک گیاه اقتصادی، اشتغالزا برای روستائیان و امکان بازاریابی آسان با وجود صنایع تبدیلی و فرآوری آن در شهرستان دارای افزایش ظرفیت کشت وتولید است.
دیانتی تصریح کرد: مزایای پایه های کشت بافت که عاری از بیماری و ویروس و دارای عملکرد بالایی در واحد سطح هستند در این همایش به حاضران ارائه شد. .
معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به حمایت های اداره جهادکشاورزی در این زمینه، اظهار کرد: آموزش های لازم در مراحل خرید نهال و کاشت ،داشت و برداشت گل محمدی و معرفی برای دریافت تسهیلات در صورت وجود اعتبار، پرداخت یارانه خرید نهال با وجود و تخصیص اعتبار و بسته های حمایتی بطور سالیانه از جمله اقدامات جهادکشاورزی در این زمینه است.
انتهای پیام/