علی دیانتی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: در اجرای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش کشت دانه های روغنی و سیاست های احیای دریاچه ارومیه و تغییر الگوی کشت، کشت کلزا در میاندوآب در دستور کار قرار گرفت و اقدامات لازم در این زمینه انجام شد.
معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب افزود: در این راستا در سال زراعی 97-96 در سطح 300 هکتار مناطق مستعد کشاورزی برای کشت کلزا مکان یابی شده و این هکتار از اراضی زراعی شهرستان را زیر کشت کلزا بردیم که نیاز آبی کمتری نیز نسبت به محصولاتی مانند چغندر و… دارد.
وی گفت: کلزا از جمله گیاهانی است که عملکرد مطلوب آن کاملأ وابسته به تاریخ کشت بوده و با توجه به تحقیقات وتجربیات بدست آمده بهترین تاریخ کاشت کلزا در شهرستان 15 شهریور تا هفته اول مهر ماه است.
دیانتی تصریح کرد: برای کشت پاییزه کلزا در میاندوآب، اقدامات لازم از جمله کلاس های توجیهی و توزیع بذر در بین کشاورزان مجری، انجام شده است.
معاون سازمان و مدیرجهاد کشاورزی میاندوآب اظهار کرد: بعد از هشت سال، سال گذشته توانسته ایم کشت کلزا را در این شهرستان رونق دهیم و امسال نیز نسبت به سال گذشته 50 هکتار افزایش سطح زیر کشت را داشتیم.
وی اظهار کرد: کشت کلزا در پایداری تولید گندم در سال های آینده نیز نقش داشته و مصرف آب کمتر کشاورزی، اصلاح الگوی زراعی، اصلاح خاک های زراعی و کاهش وابستگی به واردات روغن از جمله مزایای آن است.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه