رضا مقدم در گفتگو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به اینکه کشاورزی در میاندوآب از اهمیت بسزایی برخوردار است، اظهار کرد: میاندوآب یک از قطبهای مهم کشاورزی در منطقه بوده و کشاورزی در این شهرستان نیز از جایگاه بسیار مهمی برخوردار است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با اشاره به نیاز سالانه کشاورزان در این شهرستان به سه هزار و ۹۰۰ تن بذر جهت کشت گندم و جو، افزود: حدود یک هزار و ۲۰۰ تن این نیاز از طریق بذور اصلاح شده با نظارت مرکز تحقیقات کشاورزی تأمین و بین زارعین توزیع میشود و مابقی نیاز کشاورزان شهرستان به بذر غلات جهت کشت، به میزان دو هزار و ۷۰۰ تن، از بذور خودمصرفی آنان تأمین میشود.
وی با بیان اینکه میاندوآب در تولید غلات نیز نقش مهم و بسزایی دارد، افزود: لذا راهاندازی مرکز بوجاری غلات یکی از نیازهای ضروری در شهرستان میاندوآب بهمنظور بوجاری و افزایش کیفیت و خلوص بذور خودمصرفی کشاورزان بود.
مقدم با اشاره به فعالیت دو مرکز بوجاری ثابت و دو دستگاه بوجاری سیار بذور غلات در میاندوآب، تصریح کرد: یکی از این مراکز ثابت بوجاری غلات و حبوبات با صرف اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان و باهدف دستیابی به حداکثر درصد خلوص بذور با توان جوانهزنی بالا و افزایش عملکرد محصولات زراعی در هفته دولت امسال مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
دشت حاصلخیز میاندوآب با ۴۵ هزار هکتار اراضی قابلکشت و تولید سالانه بیش از ۹۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی که معادل یکششم تولیدات کشاورزی استان است؛ یکی از قطبهای مهم کشاورزی در آذربایجان غربی محسوب میشود.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه