سهراب حیدری در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با اشاره به آخرین آمار مصدومان چهارشنبه سوری در میاندوآب اظهار کرد: در شب چهارشنبه آخر سال در میاندوآب ۸ نفر بر اثر مواد محترقه مصدوم و به بیمارستان مراجعت کرده اند و صبح امروز نیز یک نفر دیگر مصدوم شده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب افزود: یک نفر از مصدومان خانم و هشت نفر دیگر مرد بودند.
وی گفت: ۸نفر از این مصدومان دچار مصدومیت سطحی بوده و به صورت سرپایی مداوا و یک نفر نیز دیشب به دلیل سوختگی در برخی اعضای بدن به ارومیه اعزام شد.
حیدری تصریح کرد: بیشترین تعداد مصدومان در میاندوآب رده سنی ۱۲ تا ۱۵ سال بوده و سوختگی ها نیز از نوع درجه یک و سطحی و از ناحیه دست بوده است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب با اشاره به کاهش ۸۰ درصدی آمار مصدومان نسبت به سال گذشته, گفت: از همکاری مردم در رعایت قوانین و پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری و نیز حضر پررنگ نیروی انتظامی که نقش بسزایی در کاهش آمار داشتند نهایت تقدیر و تشکر را داریم.
انتهای پیام/