تاریخ : یکشنبه, ۲۳ شهریور , ۱۴۰۴ Sunday, 14 September , 2025
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب:

۱۱۵۰ دانش‌آموز و دانشجوی نیازمند چشم‌انتظار خیرین هستند

  • کد خبر : 336724
  • 24 شهریور 1404 - 1:08
۱۱۵۰ دانش‌آموز و دانشجوی نیازمند چشم‌انتظار خیرین هستند
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب گفت: یک هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز و دانشجوی نیازمند تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان چشم‌انتظار کمک خیرین هستند.

سرمست چوپان نژاد در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اشاره به نزدیک‌شدن به آغاز سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: همه ساله در آستانه آغاز سال تحصیلی تدارک مایحتاج و ملزومات مدرسه و دانشگاه برای دانش‌آموزان و دانشجویان در دستور کار قرار می‌گیرد.

 رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب با بیان اینکه یک هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز و دانشجو در میاندوآب، چهاربرج و باروق تحت پوشش این نهاد هستند، افزود: از این تعداد یک هزار و ۱۰۰ نفر دانش‌آموز و ۵۰ نفر نیز دانشجو بوده که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.

 وی با اشاره به اینکه همه ساله در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، مردم خیر و نوع‌دوست و خیرین عزیز همراه و یاریگر ما در کمک‌رسانی به دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند و تحت پوشش بوده‌اند، گفت: امسال نیز در آستانه آغاز سال تحصیلی خیران در تهیه لوازم و اقلام موردنیاز اعم از کیف، کفش، لباس و نوشت‌افزار سال تحصیلی برای دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمک کرده‌اند.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب با اشاره به برگزاری جشن عاطفه‌ها در این شهرستان در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، تصریح کرد: یکی از مراسم‌هایی است که همه ساله در آستانه بازگشایی مدارس در سطح کشور برگزار می‌شود؛ جشن عاطفه‌ها است که امسال نیز در آستانه آغاز سال تحصیلی این جشن هم‌زمان با سراسر کشور در میاندوآب برگزار شد.

 مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) میاندوآب با اشاره به اینکه دانش‌آموزان و دانشجویان نیازمند تحت پوشش کمیته امداد این شهرستان چشم‌انتظار کمک خیرین هستند، تصریح کرد: امیدواریم مانند همیشه مردم خیر و نیکوکار میاندوآب، یاریگر این نهاد را در یاری‌رسانی به دانش‌آموزان نیازمند باشند.

نهادهایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی با پیروزی انقلاب اسلامی تأسیس و دستگیری از نیازمندان و محرومان جامعه را در بخش‌هایی عهده‌دار شدند و در این میان به‌تنهایی و یا با همکاری سایر نهادها از جمله سپاه، بسیج، خیرین و مردم به یاری محرومان جامعه می‌شتابند که از آن جمله می‌توان به اهدای جهیزیه، ساخت مسکن و تهیه اقلام موردنیاز اشاره کرد.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=336724

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰