به گزارش زرین خبر، “افتتاح کارخانه ۱۲۰ تنی آسفالت در میاندوآب”، “مردم دیگر از آسفالت گلایه نخواهند کرد”، “دیگر مشکل آسفالت نخواهیم داشت”و…. همه اینها تیترهای آشنایی برای مردم میاندوآب هستند، تیترهایی که مردم این شهر بعد از گذشت چهار سال هنوز آنها را فراموش نکرده اند.
موضوع از این قرار است که در بهمن ماه ۹۷ کارخانه آسفالت ۱۲۰ تنی(در ساعت) شهرداری میاندوآب با حضور مسئولان در زمینی به مساحت ۸۸ هزار و ۳۰۰ مترمربع احداث و با اعتباری بالغ ۴۰ میلیارد ریال به گفته شهردار و رئیس وقت شورای شهر میاندوآب افتتاح شد اما از آن زمان علی رغم برگزاری آئین افتتاح به حالت راکد باقی مانده بود.
آسفالت معابر شهری یکی از مشکلات اساسی است که همواره مردم میاندوآب با آن دست به گریبان بوده و همواره از آسفالت نامناسبت معابر شهری و کوچه ها گله مند بوده اند و در واقع آسفالت شهر میاندوآب امان شهروندان را بریده است و لذا مردم امیدوار بودند تا با افتتاح کارخانه آسفالت شهرداری، دیگر شاهد این مشکل در شهر نباشند.
سال هاست که مردم میاندوآب عادت دارند به وضعیت نامناسب آسفالت شهری و حتی با آن خو نیز گرفته اند! ولی با توجه به اینکه میاندوآب محل اتصال سه استان در شمال غرب کشور بوده و روزانه هزاران مسافر از این شهر گذر می کنند، متاسفانه چاله و چوله ها و وضعیت نامنسب آسفالت شهری، سبب نقش بستن چهره نامناسب از میاندوآب در ذهن مسافران می شود.
آسفالت بیشترین و مهم ترین مطالبه شهروندان از شهرداری
براساس اعلام مرکز ارتباط مردمی ۱۳۷ شهرداری میاندوآب، آسفالت و جمع آوری زبالهها بیشترین مطالبه شهروندان از شهرداری میاندوآب بوده است.
بر اساس این گزارش، موضوعاتی از قبیل آسفالت، جمع آوری زباله ، لایروبی، مرمت، لکه گیری معابر و مرمت پیاده روها از جمله مهمترین مواردی هستند که شهروندان به واسطه سامانه ۱۳۷، مسئولان شهرداری را مطلع می کنند و پرسنل شهرداری با مشارکت و همکاری سازمان های خدمات رسان شهری به سرعت مشکلات را تا حد امکان رفع کرده اند.
این وضعیت و پیگیری ها و درخواست های مردمی سبب شد تا شورای شهر و شهرداری، راه اندازی کارخانه آسفالت شهرداری را به صورت جدی پیگیری کند.
وضعیت نامناسب آسفالت معابر شهری موجب نارضایتی مردم شده است
در این راستا معاون استاندار و فرماندار ویژه میاندوآب نیز از کارخانه آسفالت شهرداری بازدید و مسائل و مشکلات مربوطه را بررسی کرد .
علی پیام در بازدید از کارخانه آسفالت شهرداری میاندوآب گفت: وضعیت نامناسب آسفالت معابر شهری چندین سال است که موجب نارضایتی و شکایات مردمی شده است.
وی افزود: برای حل این معضل سعی کردیم تا راه حلی اساسی ارائه دهیم و لذا آغاز فعالیت کارخانه آسفالت شهرداری به صورت جدی در دستور کار قرار گرفت.
فرماندار ویژه میاندوآب تصریح کرد: کارخانه آسفالت شهرداری بدلیل برخی نواقصات و نبود مواد اولیه راکد بود که با تمهیداتی که با همکاری اعضای شورای تامین شهرستان انجام گرفت مصالح کشف شده از قاچاقچیان مصادره و با طی مراحل قانونی در اختیار شهرداری قرار گرفت.
پیام اظهار کرد: قیر رایگان نیز تامین شد تا کارخانه آسفالت پس از چهار سال فعالیت خود را از سر گرفته و خواسته مردم برای رفع مشکل آسفالت مرتفع شود.
وی افزود : با راه اندازی این کارخانه و تولید آسفالت در خود شهرستان اقداماتی نظیر لکه گیری و آسفالت معابر و ترمیم نقاط پرخطرشهر شتاب بیش تری خواهد گرفت.
نخستین آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری میاندوآب تولید شد
در این زمینه شهردار میاندوآب به خبرنگار زرین خبر، از راه اندازی کارخانه آسفالت شهرداری پس از چهار سال خبر داد و گفت: نخستین آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری میاندوآب پس از طی اقدامات فنی و پس از مدت ها انتظار تولید شد.
بابک قدیمی افزود: از چند روز گذشته، مهندسین و تکنسین های کارخانه سازنده قطعات کارخانه آسفالت، در میاندوآب مستقر بوده و برای راه اندازی کارخانه تلاش می کردند.
وی گفت: کارخانه آسفالت شهرداری میاندوآب از سال ۹۸ راکد بود و برای رفع مشکلات باید تست می شد و برخی مسائل فنی نیز انجام می گرفت که خوشبختانه انجام گرفت.
قدیمی تصریح کرد:امروز نخستین آسفالت در کارخانه آسفالت شهرداری میاندوآب تولید شد و امیدواریم از این به بعد در شهر مشکلات آسفالت نداشته و ان شالله بتوانیم از شرمندگی مردم خارج شویم.
اکنون امیدواریم با توجه به راه اندازی کارخانه آسفالت و نیز مساعد بودن شرایط جوی و تهیه مصالح و قیررایگان مسئولان امر به آسفالت معابر توجه کرده و مدیران شهری در کوتاه ترین زمان ممکن به فکر حل این معضل باشند.
انتهای پیام/
ثبت دیدگاه