به گزارش زرین خبر، سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب با اشاره به اقدامات پلیس در دو ماه گذشته، اظهار کرد: در این مدت با طرح ها و عملیات های انجام گرفته در مجموع ۱۱۷ کیلو و ۹۰۸ گرم انواع مواد مخدر در شهرستان میاندوآب کشف شده است.
فرمانده انتظامی میاندوآب با بیان اینکه در این مدت ۱۸۲ هزار و ۹۳۵ عدد قرص روانگردان نیز کشف شده است، افزود: در این مدت تعداد یک باند تهیه و توزیع مواد مخدر منهدم، چهار نفر قاچاقچی و ۲۳ نفر توزیع کننده مواد مخدر در شهرستان میاندوآب با اقداماتی که انجام گرفته، دستگیر و به دستگاه قضایی تحویل شده اند.
وی با اشاره به دستگیری ۶۲ نفر معتاد در این مدت، گفت: در این مدت طرح های کنترل در محورهای مواصلاتی، طرح های ارتقا امنیت اجتماعی کارگاه و کلاس های آموزشی توسط کارشناسان موادمخدر در دانشگاه ها و مدارس و ادارات مختلف برگزار شده است.
انتهای پیام/