سرهنگ فخرالدین رستم پور در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر» با اعلام این خبر، اظهار کرد: مأموران ایستگاه ایست – بازرسی شهید محمدنژاد انتظامی شهرستان میاندوآب در یک اقدام اطلاعاتی و در حین کنترل محور مواصلاتی میاندوآب – تبریز مقدار ۳۰ هزار لیتر سوخت از نوع گازوئیل که فاقد مجوز بود را از یک دستگاه تریلی کشف و ضبط کردند.
فرمانده انتظامی میاندوآب با بیان اینکه برابر اعلام کارشناسان، ارزش محموله سوخت کشف شده ۲۰ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برآورد شده است، افزود: در این رابطه یک دستگاه خودرو تریلی حامل سوخت فاقد مجوز توقیف و یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی، تحویل مراجع قضائی شد.
رستم پور تصریح کرد: از شهروندان درخواست داریم بهمنظور مشارکت در این امر هرگونه اخبار و اطلاعاتی از فعالیت قاچاقچیان را از طریق سامانه ۹۶۳۰۰ و ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
وی با تأکید بر اینکه مبارزه با قاچاق کالا از اولویتهای اصلی پلیس است و پلیس با اقتدار کامل در چهارچوب قوانین و قاطعانه با قانونشکنان در این حوزه برخورد خواهد کرد، اظهار کرد: هموطنان در صورت مشاهده هرگونه قاچاق کالا و ارز موضوع را از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: پلیس از طریق تلفن و پیامک ۱۱۰ با سرشماره تلفن ۱۱۰۴۴ بهصورت شبانهروزی آماده ارائه خدمات به شهروندان بوده و در خدمت به مردم از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمیکند.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده موارد مشکوک، مراتب را دراسرعوقت از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اعلام کنند.
شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار میرود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.
انتهای خبر/