سرهنگ حسن شیخ نژاد در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: در راستای مبارزه با سوداگران مرگ، ماموران مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی شهرستان میاندوآب با همکاری معاونت پلیس مبارزه با مواد مخدر انتظامی استان و با تدابیر سردار فرماندهی محترم استان، در یک عملیات موفق به کشف مقادیری مواد مخدر و دستگیری سوداگران مرگ شدند.
فرمانده انتظامی میاندوآب افزود: در این راستا پس از انجام اقدامات پلیسی در محور شاهین دژ- میاندوآب و در حین ورود به این شهر، ماموران انتظامی شهرستان موفق به کشف ۵۹ کیلو و۵۰۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک را کشف کردند.
وی گفت: در این راستا دو نفر متهم دستگیر و سه دستگاه خودرو توقیف و مراتب پس از تشکیل پرونده به مراجع قضایی ارسال شد.
شیخ نژاد با تاکید بر اینکه نباید از موضوع مواد مخدر و تاثیرات آن بر جامعه به راحتی گذشت، تصریح کرد: باید در مبارزه با این آسیب اجتماعی که به دنبال منحرف کردن جوانان ما است، همه احساس مسئولیت کرده و با آن مقابله کنیم.
انتهای پیام/