تاریخ : جمعه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Friday, 25 April , 2025
امام‌جمعه موقت میاندوآب:

کسی که اختلاف‌افکنی کند؛ مزدور دشمن است

  • کد خبر : 333288
  • 05 اردیبهشت 1404 - 13:58
کسی که اختلاف‌افکنی کند؛ مزدور دشمن است
امام‌جمعه موقت میاندوآب گفت: کسی که بین مسلمانان، اقوام و مذاهب مختلف تفرقه بیفکند، عامل و مزدور دشمن است.

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حسین قربانیان در خطبه‌های نمازجمعه این هفته میاندوآب  با اشاره به اقدام مشکوک در یکی از برنامه‌های صدا و سیما، اظهار کرد: هر کس در هر کجا که باشد و صدای تفرقه و اختلاف سر دهد و بین مسلمانان تفرقه بیفکند؛ عامل و مزدور دشمن است.

 امام‌جمعه موقت میاندوآب با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بارها بر لزوم هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان هشدار داده‌اند، افزود: مزدوران دشمن سعی می‌کنند با ایجاد تفرقه بین مسلمانان و اختلافات قومی و مذهبی به اهداف خود دست یابند و لذا باید هوشیار بود.

 وی با تأکید بر اینکه نباید در مقابل فتنه‌های دشمن بی‌خاصیت بود، گفت: باید در مقابل فتنه‌ها و توطئه‌های دشمن هوشیار بود و عمل به هنگام و به موقع انجام داد.

 قربانیان با اشاره به بیانات اخیر مقام معظم رهبری و با بیان اینکه خط ائمه (ع)، خط مقاومت و ایستادگی است، تصریح کرد: درس ائمه اطهار (ع) درس منطق و استدلال بوده و مردم غزه و لبنان نیز در خط اهل بیت (ع) حرکت می‌کنند.

 امام‌جمعه موقت میاندوآب در ادامه به سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: امامین انقلاب با تعابیر مختلف از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ تجلیل و یاد کرده‌اند که این نشان از اهمیت و جایگاه این نهاد انقلابی و پاسدار انقلاب و نظام اسلامی است.

 وی تصریح کرد: سپاه از مردم، با مردم و برای مردم بوده و در هر عرصه‌ای اعم از دفاعی و امنیتی، سازندگی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی که نیاز بوده؛ وارد صحنه شده و خوش درخشیده است.

 قربانیان به هفته سلامت نیز اشاره کرد و گفت: کادر درمان و بهداشت در ایام کرونا مانند دوران دفاع مقدس جلوه‌هایی از ایثار و از خودگذشتگی را به نمایش گذاشتند و ما آن را ارج می‌نهیم.

 امام‌جمعه موقت میاندوآب در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته با اشاره به سالروز واقعه طبس، اظهار کرد: شن‌ها در واقع مأمور خدا بودند و ما در این واقعه عنایات و امداد غیبی به نظام اسلامی را دیدیم.

 وی با اشاره به اینکه دهه کرامت با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر شروع می‌شود، تصریح کرد: دشمن امروز بر روی حجاب و عفاف برنامه‌ریزی کرده و می‌خواهد اهداف شوم خود را عملیاتی کند.

 قربانیان با بیان اینکه نقش بانوان و دختران ما در مقابله با توطئه‌های شوم دشمنان بسیار مهم است، گفت: نباید به اسم آزادی؛ بی‌حجابی ترویج شود و این را در نظر داشت که دین اسلام هیچ مخالفتی با شادی ندارد؛ بلکه با بی‌بندوباری مخالف است.

  امام‌جمعه موقت میاندوآب به هفته کار و کارگر نیز اشاره کرد و افزود: کارگر ستون فقرات جامعه بوده و در تحقق شعار امسال که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید نام‌گذاری شده است؛ نقش مهم و برجسته‌ای دارد.

 وی با بیان اینکه کار و کارگر در دین اسلام از جایگاه والایی برخوردار است، تصریح کرد: باید این جایگاه والای کارگر در جامعه تبیین شود.

 قربانیان به فرارسیدن هفته معلم نیز اشاره کرد و گفت: معلمان و مربیان نقش مهمی در تربیت نوجوانان و جوانان دارند و باید به این نقش خود عمل کنند.

 انتهای خبر/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=333288

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰