به گزارش زرین خبر، در روزهای گذشته، برنامه ای تحت عنوان “صدای جوونی” که از رادیو جوان پخش می شد، در شهرستان میاندوآب به مدت دو روز متوالی اجرا و پخش شد.
در مورد این برنامه در سایت رادیو جوان نوشته شده است که این برنامه برای معرفی جاذبه ها و ظرفیت های استان و توانمندی های شهرستان ها بوده و موج جوانی به شهر های زیبای ایران سفر می کند تا با جاذبه های گردشگری، آداب و رسوم مردمان و نیز فرصت های شغلی شهرهای کشورمان را به مخاطبان جوان خود معرفی نماید.
رئیس شورای شهر میاندوآب در جلسه هفتگی این شورا با اشاره به پخش برنامه صدای جوونی از این شهرستان، گفت: این برنامه یک پتانسیل بود که از طرف یک موسسه مردم نهاد دعوت شده بود.
فخرالدین آذریان اظهار کرد: در مورد این برنامه با فرمانداری هماهنگ شده بود که آیا از لحاظ سیاسی اجاره دارد و یا نه؟ و فرصتی را برای اینکه پتانسیل شهر گفته شود، فراهم کرد.
گرچه حضور یک برنامه تلویزیونی و یا رادیویی در شهرستان میاندوآب غنیمت بوده و باید از این فرصت برای شناساندن ظرفیت ها و پتانسیل ها استفاده کرد ولی علی رغم اینکه حضور در این برنامه به صورت دعوت عمومی بود، آیا این حضور دو روزه رادیو جوان در میاندوآب، تا چه حد توانست حق مردم و همه اقشار مختلف این شهرستان را ادا کند؟
درست است که مسئولانی آمدند و از میاندوآب و ظرفیت هایش گفتند ولی آیا فکر نمی کنید که این برنامه یک چیزی کم داشت در حقیقت حق ظرفیت واقعی این شهر ادا نشد؟ حقی که باید با دعوت از خانواده شهدا به پشت میکروفون و گفت و گو با وی ادا می شد.
باید در این برنامه از رشادت جوانان میاندوآب و 850 شهید این شهرستان که رفتند و برای ما امنیت و آرامش به ارمغان آوردند تا اکنون از شهرستان میاندوآب صدای رادیو جوان به گوش برسد، شنیده می شد، از خانواده شهیدی دعوت می شد تا وی در مورد جوانانی که جانشان را در راه وطن، انقلاب و اسلام و امنیت و آرامش ما فدا کردند، سخن گفته شود.
چه می شد مانند برنامه “بیر آخشام، بیر سلام” که فروردین ماه از شبکه استانی چی چست به روی آنتن رفت و به نوعی حق میاندوآب را با دعوت از مسئولان، خانواده های شهدا و جوانان موفق ادا کرد و هم از شهر دوچرخه بودن این شهر و ظرفیت های مختلفش گفت و هم از زادگاه شهید باکری بودنش و فرهنگ ایثار و شهادت در این شهر، از یک جوان نخبه و نمونه میاندوآبی، از یک محقق و پژوهشگر میاندوآبی که تاریخ این شهر را بشناسد، دعوت می شد تا از این شهر و از رشادت های مردمانش در طول تاریخ برای اسلام و انقلاب اسلامی و از توانایی های جوانان میاندوآبی سخن بگوید؟ در این برنامه از یک فرزند و یا خانواده شهید دعوت می شد که بگوید ای جوانانی که امروز اینجا نشسته اید و صدای ما را می شنوید، پدر و برادر من در راه عزت وطن، در راه امنیت و آرامش ما و برای اسلام و انقلاب جانش را فدا کرد.
رادیو جوان برای دو روز و دو ساعت از میاندوآب روی آنتن رفت ولی در حالی که در این استان کنگره 12 هزار شهید آذربایجان غربی برگزار می شد، از خانواده و فرزند شهیدی به برنامه دعوت نشد تا بگوید که ای جوان امروزی، جوانان دیروزی به خاطر من و تو رفتند و از عزیزترین سرمایه زندگانی خویش گذشتند.
باید گفت که فرهنگ ایثار و شهادت یک گنجینه تمام نشدنی و دارای ظرفیت فراوان است، ظرفیتی که در میاندوآب وجود دارد و در واقع یکی از ظرفیت های میاندوآب است که باید شناسانده می شد و از شهید فهیمده های این شهر نیز گفته می شد، جوانانی در این کشور وجود دارند که اگر لازم باشد از جان خود مایه می گذارند و از مملکت، نظام و رهبرشان دفاع می کنند ولی دریغا که در این برنامه حق 850 شهید میاندوآب آنطور که باید، ادا نشد.
انتهای پیام/