به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «زرین خبر»، در وصیتنامه شهید آمده است:
بسم رب الشهدا و الصدیقین
«آغازکردن کار به نام خلق بتپرستی است و به نام خدا و خلق، شرک و بتپرستی است و تنها به نام خدا، توحید و یگانهپرستی است.»
(استاد شهید مرتضی مطهری)
خدایا از کدام کلام شروع کنم، از نظرات خود انسان، انسانی که هر لحظه دچار خطا و اشتباهات میشود، اما نه از امام کبیرمان که از همه مردم معصومتر است و یک رهبر خالص و باایمان است. رهبری که لحظهای به فکر خودش نیست، تمام گفتههایش و عملکردهایش تمام به نفع این ملت محروم و ستمدیده است.
اگر ما دنبال رهبر عزیزمان نباشیم و از فرمودههای ایشان سرپیچی کنیم، خدا شاهد است که ذلتمان آشکار است و از خوف خدا غافل شدهایم.
خدایا به ما توفیق آن ده که دنبالهرو رهبر عظیمالشأنمان باشیم.
در کجای دنیا چنین رهبری خوب و باتقوا و دلسوز به حال ملت میتوان یافت؟
برادران، عزیزان، همسنگران، به خدا قسم اگر ما از این امام یکلحظه غافل بشویم و از رهنمودهای آن الهام نگیریم، نمیتوانیم زندگی کنیم و اگر از دستورات آن عزیز سرپیچی کنیم، نمیتوانیم دنبالهرو آن شهیدان عزیزمان که ما هر چه داریم از وجود همین رهبر و خون شهیدانمان است؛ باشیم.
چهطور از امام سخن بگویم که او یک انسان خودساخته است که حریص به مال و دنیا نیست، به مقام و ریاست نیست. چطور؟ با تمام عملکردهایش برایمان ثابت شد که او نایب امامزمان (عج) است. بارها با زبان گویای خود گفته است: اگر به من خدمتگزار بگوئید، بهتر است که رهبر بگوئید. از شهیدان بهخونخفته بگوییم که آنها چطور عاشقانه راه خود را انتخاب کرده و با تلاشها و مجاهدت راه خود ایشان را انتخاب کرده و به دیدار حقتعالی شتافتند. آری برادران عزیز، این دنیا طوری که امام علی (ع) میفرماید: این دنیا مسافرخانه است، هر روز و هر شب دستهای میآیند و میروند. ما باید از علی (ع) الهام بگیریم و کاری نکنیم که بهخاطر مادیات و ارضای زندگی دست به هر کاری ناشایست بزنیم و عملهای خلاف دیگر بهخاطر اینکه دو روز عمرمان خوش زندگی کنیم و در آسایش باشیم. این دنیا جای آن نیست که ما هر روز دچار گناهی شویم. باید در تلاش باشیم که برای خود توشه جمع کنیم که اگر مردیم، با کوله باری خوب و روسفید به حضور پروردگارمان برسیم و خدایا، تو ما را یکلحظه به حال خودمان وامگذار که اگر لحظهای از یاد تو غافل شویم، دیگر راه نجات نداریم و ذلتمان آشکار میشود. برادران، کاری نکنید که اختلاف سلیقهها باعث شود که شما از یکدیگر جدا شوید و دشمن از شما استفاده کرده و شایعهپراکنی کند و همیشه به یاد آن نباشید که یک پستی و یا مقامی به دست گیرید. از خوف خدا غافل مشوید، دستبهدست همدیگر بدهید، از حسد و کینه نسبت به یکدیگر دوری و در تمام روز یار و مددکار یکدیگر باشید که شما عزیزان دست توانای اسلام و رهبر هستید. کاری نکنید که خدایناکرده رهبر و تمام این امت ستمدیده از دست شماها ناراضی باشند، چون که از شماها انتظار بیشتر دارند و در تمام مدت کارتان با نفستان مبارزه کنید، جهاد اکبر کنید، چون تمام گرفتاریهای ما از همین نفس اماره است.
شهید «حبیب پناهی» در سال ۱۳۳۳ در روستای ینگیآباد در خانوادهای مسلمان و مذهبی به دنیا آمد.
منبع: ستاد کنگره ۱۲ هزار شهید آذربایجان غربی
انتهای خبر/