با پیروزی انقلاب اسلامی ایران که در سایه وحدت افراد و اقوام مختلف به تحقق پیوست، ملل مسلمان حرکتی را بهسوی وحدت آغاز کردند و همین امر سبب شد تا دشمنان اسلام در صدد جلوگیری از وحدت مسلمانان باشند و به همین دلیل نیز برنامههای مختلفی را با درونمایه اختلافافکنی در دستور کار قرار دادند.
در همین راستا، امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی باتدبیر هوشمندانه، از ۱۲ ربیعالاول (ولادت پیامبر اکرم (ص) به روایت اهلسنت) تا ۱۷ ربیعالاول که تاریخ ولادت پیامبر گرامی اسلام (ص) است را هفته وحدت نامگذاری کردند.
منظور از وحدت شیعه و سنی این است که مسلمانان بهجای اینکه به اختلافات توجه کنند، اشتراکات را مبنا قرار دهند و به این توجه داشته باشند که دشمنان اسلام هیچگاه از پای ننشسته و همواره به دنبال توطئه و اختلافافکنی هستند که از آن جمله میتوان به تأسیس شبکههای ماهوارهای که در آنها ۲۴ ساعته علیه مقدسات شیعه و سنی حرف زده و برای اختلاف و تفرقه در امت اسلام تلاش میکنند.
توطئههای مختلفی که دشمنان اسلام علیه مسلمانان و اسلام در طول تاریخ بهویژه در قرنهای اخیر بهروشنی ثابت کرده که یگانه راه مقابله با این توطئهها، تنها و تنها وحدت اسلامی است، امری که بزرگان جهان اسلام تا به این حد بر لزوم وجود آن و پرهیز از تفرقه میان مسلمین تأکید کردهاند و در رأس آنها امروز سکاندار حکیم و بیدار انقلاب، این چنین از لزوم حفظ و تقویت وحدت در عین پایبندی به اصول و چارچوبهای مستحکم مذهبی و دینی تأکید دارند.
در این بین بیتردید ایام ولادت پیامبر رحمت و مهربانی و هفته وحدت، بهترین فرصت است برای تقویت این وحدت.
همه آحاد مختلف مردم باید وحدت داشته و مراقب توطئههای دشمنان باشند و این را در نظر داشته باشند که دشمن به دنبال تفرقه و اختلافافکنی است.
نخستین راه اتحاد بین امتهای اسلامی این است که باید بین علمای دینی اسلام و نظریهپردازان گفتوگو شکل گیرد چرا که عدم گفتوگو فرصت ایجاد تفرقه را برای دشمن فراهم میکند.
همه ما قبله واحد، کتاب واحد، خدا و دین واحد داریم و باید بابصیرت و آگاهی در مقابل توطئههای دشمنان برای اختلافافکنی و بهجای توجه به اختلافات به نقاط مشترک توجه داشته باشیم.
آشنایی با معارف اسلامی از راههای ایجاد وحدت و اتحاد در بین مسلمین است که همه باید به آن توجه داشته باشند و این را در نظر داشته باشند که ما باید حول محور ولایت، قرآن و دین واحد حرکت کرده و «اشدا علی الکفار و رحما بینهم» باشیم.
در کشور انگلیس و در یک خیابان به فاصله اندکی از هم دو شبکه ماهوارهای تأسیس شده و مأموریت آنها توهین به مقدسات شیعیان و اهلسنت است که این نشاندهنده فتنهانگیزی دشمنان برای ایجاد اختلاف است.
دشمن از باب قومیتگرایی وارد شده و اختلافافکنی میکنند؛ ولی شعار ما در مقابل این دشمنان خبیث و فتنهگر همان شعاری است که اول انقلاب گفتیم و بیان کردیم که بین کرد، ترک و لر و فارس و… هیچ فرقی نیست و رهبر ما خمینیه و امروز نیز می گوئیم «کرد و ترک و عجم فرقی ندارند و رهبر ما خامنهای است».
میثم پاراو
ثبت دیدگاه