به گزارش زرین خبر، نماز عید سعید فطر در روز عید، ساعت ۷ صبح با حضور خیل مشتاقان و مردم مومن در مصلی امام خمینی(ره) به امامت حجت الاسلام والمسلمین حمید حسن زاده امام جمعه این شهر، اقامه می شود.
بر این اساس نمازجماعت صبح نیز در مصلی امام خمینی(ره) اقامه و برنامه ویژه نماز عید سعید فطر بعد از نماز صبح شروع شده و با سخنرانی و برگزاری برنامه های مختلف ادامه می یابد.
هم چنین علاوه بر مصلی امام خمینی(ره) میاندوآب، نماز عید فطر در سایر مساجد شهری و روستایی نیز اقامه می شود.
نماز عید فطر در مصلی امام خمینی(ره) و ۱۲۰ مسجد میاندوآب اقامه می شود
در این زمینه رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر اظهار کرد: امسال نیز مانند سال های گذشته، نماز عید سعید فطر در این روز، در مصلی امام خمینی(ره) و در مساجد شهرستان میاندوآب با حضور خیل مشتاقان و مردم مومن برگزار میشود.
حجت الاسلام عادل نجفیان افزود: نماز عید سعید فطر ساعت ۷ صبح همزمان با روز عید، در مصلی امام خمینی(ره) به امامت امام جمعه و در بیش از ۱۲۰ مسجد به امامت روحانیون و مبلغین اعزامی اقامه می شود و قبل از آن نیز نماز صبح به صورت جماعت در این مکان مقدس اقامه خواهد شد.
هم چنین ستاد برگزاری نماز عید فطر از مردم خواسته است در هنگام حضور در این مکان مقدس با خود زیرانداز، جانماز و مهر به همراه داشته باشند.
استقرار پایگاه های جمع آوری زکات فطریه در مصلی امام خمینی(ره) ونقاط مختلف شهر
هم چنین بر اساس اعلام کمیته امداد امام خمینی(ره) میاندوآب، پایگاه های جمع آوری زکات فطریه در مصلی امام خمینی(ره) و نقاط مختلف شهری و بخش های باروق و چهاربرج مستقر می شوند.
علاوه بر آن نیز در مراکز نیکوکاری و نیز عاملین دریافت زکات فطریه در مساجد روستایی ، زکات های مردم مومن را جمع آوری می کنند.
زکات فطریه هر نفر در آذربایجان غربی ۶۰ هزار ریال تعیین شد
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی و امام جمعه ارومیه میزان زکات فطره روزه داران استان در سال جاری را ۶۰ هزار ریال اعلام کرد و گفت: این میزان زکات فطریه از سوی دفتر مقام معظم رهبری بر اساس قوت غالب گندم تعیین شده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق برنامه ریزی های صورت گرفته در سطح استان صندوقهای یک رنگ و یک پارچه با آرم شورای زکات برای جمع آوری زکات فطریه مردم روزه دار در نظر گرفته شده است.
امام جمعه ارومیه گفت: از فعالیت هرگونه صندوق بدون آرم شورای زکات در جمع آوری زکات فطریه در مساجد و مصلاها ممانعت می شود.
وی اضافه کرد: میزان کفاره یک روز قضای روزه با عذر شرعی، مبلغ ۱۵ هزار ریال است.
وی بیان کرد: فطریه هر فرد مسلمان و روزه دار سه کیلوگرم طعام غالب هر مسلمان اعم از جو، گندم و برنج و مواد غذایی که به عنوان طعام محسوب میشود، می باشد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی افزود: خانوادههایی که استطاعت مالی بیشتری دارند میتوانند بیشتر از این میزان نیز فطریه بپردازند.
پرداخت زکات فطریه از واجبات دین مبین اسلام است که از لحظه غروب آخرین روز ماه مبارک رمضان بر هر مسلمان روزه داری واجب میشود و سرپرست خانواده باید برای خود و تمامی کسانی که نانخور او هستند، زکات فطره پرداخت کند.
زکات فطره بهتر است به همسایگان و خویشاوندان نیازمند پرداخت شود؛ البته اگر کسی نتواند زکات فطریه را به دست نیازمندان واقعی برساند، شورای زکات استان صندوقهایی را به منظور دریافت فطریه در پایگاهها، مساجد، مصلاها و محلهای برگزاری نماز عید فطر فراهم کرده است.
انتهای پیام/