تاریخ : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ Saturday, 23 November , 2024

مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب پایلوت تعمیر و نگهداری تراکتور در کشور می شود

  • کد خبر : 290225
  • ۲۳ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۵
مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب پایلوت تعمیر و نگهداری تراکتور در کشور می شود

معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: با توجه به ظرفیت مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب، این مرکز به عنوان پایلوت در تعمیر و نگهداری ادوات کشاورزی انتخاب شد.

به گزارش زرین خبر، علی اوسط هاشمی در گفت و گو با خبرنگاران در میاندوآب در حاشیه بازدید از  مرکز فنی و حرفه ای این شهرستان، اظهار کرد: میاندوآب از نعمت آب و خاک برخوردار است ولی هنوز به آن اقتصاد کشاورزی که مد نظر هست دست نیافته ایم.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور افزود: در کشاورزی برای رسیدن به صرفه اقتصادی و یا اینکه برداشت هر محصولی نشاط در کشاورزان ایجاد کند و همچنین مایه انگیزه برای دانش‌آموختگان و فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی باشد، فاصله وجود دارد.

وی افزود: سازمان فنی و حرفه‌ای به دنبال این است که از طریق مهارت، ارزش افزوده، بهره‌وری درست و استفاده بهینه از منابع آب و خاک را ارتقا و تقویت کند تا کشاورز در زمینه تکنولوژی و دانش روز به مرحله‌ای از آگاهی برسد که در این راستا موفق عمل کند.

اوسط هاشمی در ادامه با اشاره به ظرفیت و فعال بودن کارگاه تعمیر و سرویس تراکتور در مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب، تصریح کرد: این مرکز به عنوان پایلوت در تعمیر و نگهداری ادوات کشاورزی در کشور انتخاب شده است.

معاون وزیر  تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: آموزش کشاورزان در استفاده از تراکتور، رانندگی، تعمیر و نگهداری آن انجام گیرد که این امر هم به جهت افزایش تصاعدی قیمت تراکتور و صیانت از آن به عنوان سرمایه کشاورز و کاهش هزینه‌های تولید تاثیر خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فعالیت مربیان باانگیزه و آشنا به ادبیات و گفتمان کشاورزان و روستاییان در مرکز میاندوآب از جمله عوامل انتخاب این شهرستان به عنوان پایلوت ملی در سرویس و نگهداری تراکتور است، افزود:  مهارت به عنوان یک اصل در نحوه استفاده از ادوات و تجهیزات کشاورزی در حین کار مهم و اثرگذار است که از این پس در مرکز فنی و حرفه‌ای میاندوآب‌ تعمیر و نگهداری انجام خواهد گرفت.

اوسط هاشمی اظهار کرد: توجه به امر آموزش و مهارت‌ آموزی در تحقق این مسایل نقش مهمی دارد و پیش‌آهنگی این مهم را باید فرزندان کشاورزان و تولید کنندگان بر عهده گرفته و از مسیر کسب علم و دانش راه پدران و مادران خود را ادامه دهند.

وی با اشاره به اهمیت کشت نوین  به ویژه هیدروپونیک و یا همان کشت بدون خاک، گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که کشاورز بتواند با بهره‌وری ۹۸ درصد از آب با ضریب صرفه‌جویی بسیار بالا و برداشت محصول زیاد (۶۰۰ تن در هکتار) در امر تولید و کشاورزی فعالیت کند.

معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با مثبت ارزیابی کردن کارگاههای فنی و حرفه‌ای میاندوآب، افزود: در بازدیدی که از مراکز فنی و حرفه‌ای استان‌های مختلف کشور داشتم، هیچ کدام را به اندازه فعالیت میاندوآب ندیدم و این نشان از حسن توجه مسوولان و مدیر مرکز این شهرستان است.

هاشمی با تاکید بر اینکه رسانه‌ها باید ظرفیت این مراکز را معرفی کنند، اظهار کرد: این امر به افرادی که دنبال شغل و یا نگران آینده شغلی خود هستند ضمن ایجاد آرامش نسبی، به اشتغال آنان کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/

لینک کوتاه : https://zarinkhabar.ir/?p=290225

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0

دیدگاهها بسته است.