به گزارش زرین خبر، مهدی قهرمانی امروز در دیدار رئیس و کارکنان جهادکشاورزی میاندوآب اظهار کرد: میاندوآب قطب کشاورزی در استان بوده و دارای ظرفیت های بالایی در این بحش است.
فرماندار میاندوآب افزود: پیشرفت در بحث آبیاری تحت فشار و قطره ای با وجود همه محدودیت ها در میاندوآب مانند خردشدن زمین های کشاورزی، اقدام ارزشمند و ظرفیت بالایی است.
وی با تاکید بر اینکه باید برای جذب تسهیلات در بخش کشاورزی پیگیری های لازم انجام گیرد، گفت: میاندوآب در بخش کشاورزی در استان، سرآمد بوده و با توجه به سطح اشغال در استان و وسعت جغرافیایی، در تمام آیتم ها وضعیت خوبی داشته و رتبه اول را داریم.
قهرمانی در ادامه با بیان اینکه باید از سرمایه گذاران حمایت شده و زمینه را برای سرمایه گذاری فراهم کنیم، تصریح کرد: تا فرصت است باید برای خدمت به مردم استفاده کنیم.
رئیس جهاد کشاورزی میاندوآب نیز در این دیدار با اشاره به وضعت بخش کشاورزی میاندوآب، اظهار کرد: علی رغم همه محدویت ها، میزان تولید محصولات کشاورزی در میاندوآب افزایش قابل توجهی یافته و به ۹۵۰ هزارتن رسیده است.
علی دیانتی افزود: امسال حدود یک هزار و ۵۰۰ هکتار از محصولات بهاره که به صورت ردیفی کشت می شوند، تحت آبیاری میکرو قرار گرفته اند.
وی گفت: در هفته جهادکشاورزی امسال نیز در حدود ۸/۵ میلیارد تومان پروژه در زمینه دامداری، آب و خاک و زراعت آماده افتتاح هستند.
انتهای پیام/