به گزارش زرین خبر، ناصر امیری امروز در جلسه شورای فرهنگ ایثار و شهادت شهرستان میاندوآب با تاکید بر خدمت به خانواده های معظم شهدا، اظهار کرد: ما باید در خدمت خانواده های شهدا که عزیزترین خود را تقدیم انقلاب و اسلام کرده اند، بوده و مشکلات آنها را احصا و برطرف کنیم.
فرماندار میاندوآب با بیان اینکه خانواده های شهدا چشم و چراغ این ملت هستند، گفت: امنیت ما نیز به برکت خون شهدا است و ما نیز مدیون خون شهدا هستیم و باید قدردان آن باشیم.
وی در ادامه با اشاره به اینکه نباید دستاوردها و اقدامات را به خاطر اختلافات شخصی و جزئی زیر سوال ببریم، افزود: در دهه فجر امسال بیش از ۲۳۰ برنامه و ۶۸ پروژه عمرانی در سطح شهرستان اجرا شد و همه نیز برنامه داشتند و کمیته امداد یکی از آنها بود که دولت نیز به آنها کمک می کند.
امیری با بیان اینکه دشمنان از اختلاف سود می برند، تصریح کرد: شهر ما به وحدت نیاز دارد و فعالان در فضای مجازی نیز نباید گزارشاتی را که مثلا یک مسئول اداره با حب و بغض ارائه می دهد، منعکس کنند چرا که این موضوع در واقع نظام را زیر سوال می برد.
فرماندار میاندوآب با تاکید بر اینکه باید دقت کرد و ارزش های نظام را زیر سوال نبرد، اظهار کرد: نباید برای دشمنان و مخالفین نظام و انقلاب خوراک تبلیغاتی درست کنیم.
وی گفت: باید تلاش کنیم تا نقاط ضعف مدیران را به نقاط قوت تبدیل کرد و با این کار دشمن را مایوس کنیم.
انتهای پیام/